EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / PR, маркетинг и реклама

Вземи в gLOG
27 Октомври 10, 13:21 / Автор: PR Agency Anettevents
Анадолският Медицински Център с нов информационен център в София
От няколко дни насам българските пациенти могат да се свържат с авторитетния Анадолски Медицински Център в Истанбул не само чрез информационния център в Пловдив, но и чрез новооткрития в столицата.
В новия информационен център, намиращ се в Дианабад на бул. „Г. М. Димитров” 62, българските пациенти ще имат възможност да си запазят час за прием и лечение в медицинския център в Истанбул, да координират следващите си контролни визити, да получат информация от финансов и всякакъв друг характер. Екипите, работещи в информационните центрове в София и Пловдив, оказват съдействие и относно пътуването, посрещането и настаняването в Анадолския Медицински Център. Българите, които постъпват на лечение в клиниката, не се сблъскват и с езиковата бариера, тъй като там осигуряват напълно безплатно професионален преводач на български език.

Всеки месец над 80 българи търсят алтернатива за лечение в Анадолския Медицински Център. Причината толкова много наши съграждани да търсят лечение в чужбина е, че болницата в Истанбул разполага с най-модерната апаратура и прилага съвременни технологии, които за жалост все още не се предлагат у нас. Например кибер-ножът, иновативна роботизирана технология за неинвазивно отстраняване на тумори, е причината средно 15 българи месечно да търсят услугите на клиниката в южната ни съседка. Неоспорим за успеха на Анадолският Медицински Център е и фактът, че всички лекари имат и допълнителен достъп за получаване на второ мнение от страна на лекари и професори от Медицинския Институт Джон Хопкинс в САЩ, с който има изградено непрестанно сътрудничество.

Анадолският Медицински Център в Истанбул е филиал на световно признатия медицински институт Джон Хопкинс и е под опеката на Анадолската Фонданция. В създадената с идеална цел болница се прилагат програми в областта на онкологията, общата хирургия, кардиологията, неврологията, ин-витро процедурите, ортопедията, пластичната и възстановителната хирургия. Пациенти от над 30 държави се доверяват на професионалистите, работещи в една от най-модерните и уважавани здравни институции в региона.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0924