EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
23 Октомври 10, 08:01 / Автор: EventsTeam
Mеждународен Еко форум „Опазване на планетата" (SAVE the Planet) - управлението на отпадъците, рециклиране, почви, въздух, околна среда
Виа Експо организира международния b2b форум „Save the Planet”, който включва конференция и изложба – място за обмен на идеи и иновативни практики в областта на управлението на отпадъците, рециклиране, почви, въздух, околна среда. Събитието цели да се стимулират инвестициите в региона на Югоизточна Европа и да се създадат условия за осъществяване на бизнес контакти между специалисти, инвеститори, производители и институции.
Mеждународен Еко форум „Опазване на планетата" (SAVE the Planet) - управлението на отпадъците, рециклиране, почви, въздух, околна среда.

13-15 април 2011, София, Интер Експо Център. Организатор: Виа Експо

http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=111&Itemid=143&lang=bg

Виа Експо организира международния b2b форум „Save the Planet”, който включва конференция и изложба – място за обмен на идеи и иновативни практики в областта на управлението на отпадъците, рециклиране, почви, въздух, околна среда.

Събитието цели да се стимулират инвестициите в региона на Югоизточна Европа и да се създадат условия за осъществяване на бизнес контакти между специалисти, инвеститори, производители и институции.
През 2011 г. Холандия ще бъде стратегически партньор на събитието. То ще се проведе с институционалната подкрепа на Министерството на околната среда и водите и Столична община.

За първи път Виа Експо като участник в престижното международно изложение IFAT ENTSORGA'10 в Мюнхен промотира директно “Save the Planet” пред браншови асоциации, камари и водещи фирми.

6 месеца преди началото на изложбата има заявени групови участия от Австрия, Чехия, Финландия, Словения и САЩ. Интерес проявяват компании, работещи в областите: управление на отпадъците, тяхното третиране, рециклиране, машини, съоръжения и услуги в сферата на опазването на околната среда.

В конференцията през 2010 участваха 38 лектори от 11 държави и 228 слушатели. Програмата за 2011 г. ще обхване теми, свързани с отпадъците и тяхното рециклиране, производството на енергия от отпадъци, биогаз, биомаса, отпадъчни води и др.

Организатор: 

Виа Експо ООД, office@viaexpo.com; http://www.viaexpo.com/

Източник:
http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=111&Itemid=143&lang=bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1541