EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
05 Октомври 10, 18:03 / Автор: ФТС България ООД
Семинар „Добрите практики в транспорта с NaviTrans - специализирано ERP решение за транспортни, спедиторски и логистични компании“
На 13 октомври 2010 г. ФТС България в партньорство с Young & Partners (Белгия) и Майкрософт България организират семинар на тема „Добрите практики в транспорта - практически преглед на решението NaviТrans - специализирано ERP решение за транспортни, спедиторски и логистични компании“.
Семинарът ще бъде посветен на разучаването на основните аспекти от дейността на транспортните и логистичните компании и тяхното автоматизиране с помощта на решението NaviТrans. В хода на семинара ще бъдат разгледани основните бизнес задачи и бизнес процеси на организациите от транспортния бранш и реализацията им в предлаганото решение, както и добрите световни практики при внедряване на решението в транспортни компании.

Участниците ще имат възможността да се запознаят със световния опит и добрите практики при решаването на различни задачи в сферата на транспорта. Семинарът би представлявал интерес за управители, мениджъри транспорт и логистика, търговски директори, IT мениджъри.

Събитието ще се проведе на 13 октомври 2010 г. в офиса на Майкрософт България с адрес: бул. „Никола Вапцаров“ №55, ет. 2, гр. София.

Участието в семинара е безплатно и изисква предварителна регистрация.

Можете да заявите своето участие на тел.: 02/818 36 63 или info.bg@fts-eu.com, както и да попълните регистрационната форма на www.navitrans.fts-eu.com.

Източник:
navitrans.fts-eu.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.137