EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
28 Септември 10, 23:57 / Автор: EventsTeam
Гранд Хотел София е домакин на световната светлинна инициатива на Estee Lauder Companies в борбата с рака на гърдата на 30 септември
Събитието за медиите е на 30 септември 2010 г. (четвъртък) от 10 ч. в зала „Триадица” на Гранд Хотел София.
Тази година за първи път в България една сграда ще стане част от световната светлинна инициатива на Estee Lauder Companies в борбата с рака на гърдата.

Организаторите канят представители на медиите на чаша кафе на 30 септември 2010 г. (четвъртък) от 10 ч. в зала „Триадица” на Гранд Хотел София.

По време на събитието г-жа Христина Стамати – регионален мениджър Estee Lauder Companies, Румяна Стоянова-Папани - мениджър Estee Lauder България, Елена Димитрова – маркетинг мениджър на Estee Lauder България, ще представят кампанията на Estee Lauder за борба с рака на гърдата и Световната светлинна инициатива, която се провежда за пръв път в България с участието на Гранд Хотел София.

Г-жа Евгения Адърска – председател на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели, ще представи данни за ефективността на информационните кампании за борба и превенция от рак на гърдата и постигнатите резултати в България.

Организаторите призовават: "Нека се съберем заедно, за да обединим усилията си. Розов свят. Свят без рак на гърдата. Носете розова панделка. Променете света."

Източник:
Гранд Хотел София

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0921