EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
25 Септември 10, 08:08 / Автор: EventsTeam
Стартира Национална гражданска инициатива „Срещу произвола на монополите”
На 26 септември 2010 г., в София по инициатива на Гражданско движение ДНЕС, представители на граждански организации от цялата страна ще поставят началото на първата в България национална гражданска инициатива, по смисъла на Закона за пряко участие на гражданите в държавното управление и местното самоуправление
а 26 септември 2010 г., в София по инициатива на Гражданско движение ДНЕС, представители на граждански организации от цялата страна ще поставят началото на първата в България национална гражданска инициатива, по смисъла на Закона за пряко участие на гражданите в държавното управление и местното самоуправление.

Гражданската инициатива „Срещу произвола на монополите” ще бъде реализирана, чрез национална подписка с искания за подобряване на качеството на обслужване на гражданите от страна на естествените монополи - електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация и газоснабдяване.

Консултант на инициативата е проф. Атанас Тасев - енергиен експерт и анализатор на големите инвестиционни проекти в областта на енергетиката.

На 26.09.2010 г., от 12.30 часа, в зала „Конферанс 3” на парк – хотел „Москва” членовете на Инициативния комитет на Национална гражданска инициатива „Срещу произвола на монополите” и проф. Атанас Тасев ще дадат пресконференция.

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1085