EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
23 Септември 10, 10:37 / Автор: EventsTeam
Гражданско движение ДНЕС представя на граждани и кмета Йордан Лечков резултатите от мониторинг върху дейността на местната власт в община Сливен
На 23 септември 2010 г. (четвъртък) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през лятото на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Сливен. Резултатите ще бъдат представени на граждани и медии в 13.30 часа, в залата за пресконфернции на хотел "Парк Централ" (бул. „Цар Освободител” №6, гр. Сливен).
На 23 септември 2010 г. (четвъртък) представители на Гражданско движение ДНЕС ще представят резултатите от извършен, през лятото на тази година, мониторинг върху дейността на местната власт в община Сливен.

Резултатите ще бъдат представени на граждани и медии в 13.30 часа, в залата за пресконфернции на хотел "Парк Централ" (бул. „Цар Освободител” №6, гр. Сливен).

В събитието ще участват Иво Желев – управител на агенция ЕСТАТ, осъществила изследването, Анжелика Цокова, член на Координационния съвет на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС), Сашко Николов - национален координатор на Движение ДНЕС, Илия Илиев - областен координатор на ДНЕС – Сливен, Петър Петров и Красимир Кръстев, членове на КС на ОКС на ДНЕС – Сливен.

В 11.00 часа представителите на Гражданско движение ДНЕС ще се срещнат и ще запознаят кмета на община Сливен г-н Йордан Лечков с резултатите от мониторинга.

Инициативата „Граждански мониторинг върху дейността на местната власт” е част от цялостната стратегия на Гражданско движение ДНЕС да работи за подобряване на комуникацията и осъществяването на ефективен диалог между институциите и гражданите.

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1799