EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обучения

Вземи в gLOG
22 Септември 10, 10:32 / Автор: EventsTeam
Франк Куин и Apeiron Academy - oтново партньори в тренинга „Colloquial English for Media & Communication”
От 25 септември 2010 година в Apeiron Academy стартира вторият випуск на специализиран интензивен тренинг по английски език “Colloquial English for Media & Communication”. Първото и успешно негово издание беше през юни-юли т.г.
Тренингът е предназначен за специалисти в сферата на медиите, PR и комуникации, маркетинг и реклама, които вече ползват „формалния” английски и имат желание да овладеят т.нар. „английски за комуникация” на експертно ниво. Тъй като е предназначен за работещи специалисти, той се провежда в удобно за студентите извънработно време.

Colloquial English предоставя на участниците възможност за изучаване на автентична английска реч, което да подобри ефективността на ежедневната им комуникация. Курсът включва уъркшоп в пет последователни съботи от 9.00 до 16.30 ч, както и двучасови сесии във вечерните часове на всяка сряда. Заниманията ще се провеждат в учебната зала на Apeiron Academy от 25 септември 2010 г.

Участието в тренинга предполага владеене на английски език на ниво B2/C1 от Общата европейска езикова рамка за владеене на чужд език.

Тренингът се води от Франк Куин - квалифициран преподавател от Нова Зеландия. След дългогодишна успешна кариера в сферата на юридическата практика и 10-годишно партньорство във водеща правна кантора в родната си страна, Франк Куин се отдава на дългогодишния си интерес към английския език и основава Quin’s English (английски за право, бизнес и комуникации). Франк има няколкогодишен опит в обученията по английски в България като преподавател в престижни езикови школи и като водещ на вътрешни езикови обучения в български и международни компании в страната.

Защо Colloquial English?

Ето как Франк обяснява предимствата на т.нар. „colloquial” английски пред обикновените часове по разговорен английски.

„Смятам, че основната разлика е - или поне в моя курс ще бъде - специалният фокус върху неформалния стил, съответно с по-малко внимание върху граматическите норми. Когато използваме неформален английски, ние имаме много повече свобода по отношение на езиковата структура. Например, използваме много повече невербални звуци, както и много жестове с лицето и тялото, които не биха били използвани от човек, който се придържа към официалния стил. Изпускаме глаголи. И разбира се, използваме много идиоматични изрази. Трудно е подобни елементи на езиковото познание да бъдат включени в обикновените езикови курсове.

Повече за условията на тренинга вижте тук: http://www.apeironconsultancy.com/downloads/Colloquial_Eng_Sept_Oct1.pdf
За контакти:Apeiron Academy

T +359 2/ 811 78 55
E apeiron@apeironcommunication.com
W www.apeironacademy.com

Източник:
http://bit.ly/d6Fbfv

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1069