EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
20 Септември 10, 10:44 / Автор: EventsTeam
Изявени варненски художници помагат на Иринка да се движи свободно
Клиниката по рехабилитация в Тел Авив потвърждава лечението й. Картини на изявени варненски художници ще бъдат представени в обща благотворителна изложба под надслов: „Да помогнем на Иринка да се движи свободно”. Събитието е организирано от Агенция за социално развитие – ВИЖЪН, а откриването е на 21 септември 2010 г. от 18:00 ч. в Арт клуб VISION HALL, гр. Варна, кв. „Чайка”, бл. 27. Средствата събрани от изложбата ще бъдат предоставени за лечението на Иринка, което е нужно да се извърши в Израел.
От 3 годишна Ирина Казанджиева е в инвалиден стол след претърпяна тежка злополука, която е увредила мозъка й. В момента тя е на 25 години и заедно с родителите си силно се надява да се намери лечение за болестта й. От клиниката по рехабилитация в Тел Авив, където се лекуваше и Мануела Горсова след фаталната катастрофа край Ропотамо през 2007 г., причинена от световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки, са потвърдили, че могат да помогнат на Иринка, но за целта е нужно да се съберат средства за нейното лечение.

Пламен Монев, Христо Петров, Владимир Андреев, Виолета Бойчева, Велина Гребенска, Катя Костадинова, Младен Костадинов, Веселин Смоков и Димо Вълчев са творците, които са предоставили свои произведения за добрата инициатива.

Изложбата ще остане в Арт клуб VISION HALL до 15 октомври 2010 г.

За Контакти: Петър Павлов

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=313412&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1768