EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
02 Септември 10, 13:13 / Автор: EventsTeam
Годишно събрание на борда на International Communications Consultancy Organisation (ICCO) в София, 4-5.11.2010 г.
ICCO е най-голямата международна консултантска организация, която обединява 1400 PR агенции от 28 страни в целия свят около единни стандарти за качество и етика в PR бизнеса. Срещата се провежда за първи път в България по покана Българска асоциация на PR агенциите (БАПРА).

Начало: Понеделник, 04 Ноември 2010 г. 
Край: Вторник, 05 Ноември 2010 г.
Достъп: Само с покана и За медии 
Организатор: Българска асоциация на PR агенциите (БАПРА) 
Отворено за медии: Да

Представители на най-големите PR асоциации ще се срещнат на 4 и 5 ноември в София. Поводът е годишното събрание на борда на ICCO /International Communications Consultancy Organisation/, което ще се проведе за първи път в България по покана Българска асоциация на PR агенциите (БАПРА). 

На срещата ще присъстват авторитетни PR експерти от цял свят – Европа, Африка, Азия, Америка и Австралия.

“За мен и колегитe ми от БАПРА е чест да бъдем домакин на годишната среща на ICCO„ – коментира Максим Бехар, председател на БАПРА и единствен представител от България в борда на ICCO.

През месец май тази година в Барселона Максим Бехар се пребори София да бъде домакин на срещата в конкуренция с няколко големи европейски града между които Истанбул, Лисабон и Копенхаген.

ICCO е най-голямата международна консултантска организация, която обединява 1400 PR агенции от 28 страни в целия свят около единни стандарти за качество и етика в PR бизнеса. Членовете на ICCO работят заедно за повишаване на стандартите за качество в бранша, налагане на етични въпроси, възможност професионалните PR практици да се консултират помежду си и да споделят знания. Членовете на ICCO имат възможност да се срещнат лично два пъти годишно на заседанията на съвета, а на всеки две години се осъществява ICCO Global – срещата на борда на организацията.

За повече информация, моля, свържете се с M3 Communications Group, Inc. на тел. 02/ 818 70 10.

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/761

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1074