EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
26 Август 10, 12:24 / Автор: EventsTeam
Британският Hi-Tech експерт Тони Уокър ще участва в третото Open Coffee Burgas
Изпълнителният директор на HTBI Манчестър ще се включи в дискусия за инвестиции и предприемачество.
Тони Уокър, изпълнителен директор на Високотехнологичен бизнес инкубатор ( HTBI High Tech Business Incubator ) – Манчестър пристига в гр. Бургас за Open Coffee Burgas – събитие за предприемачи и инвеститори, което ще се проведе на 2 септември 2010 г. от 19:00 часа.

Тони Уокър ще пристигне в Бургас, за да вземе участие в дискусия на тема „Предприемачество и инвестиции” с бургаските предприемачи в неформална обстановка. Ще бъдат обсъждани възможностите за инвестиции от английски частни венчър фондове ( Private Venture Funds ) в български иновативни високотехнологични и биотехнологични компании, както и частни предприемачи. Услугите, инфраструктурата и сферите на дейност на Високотехнологичният инкубатор ще бъдат презентирани на участниците на Open Coffee Burgas.

„Срещата на аудиторията на Open Coffee Burgas с предприемаческа институция като Високотехнологичен бизнес инкубатор – Манчестър ще стимулира и насърчи младите хора да бъдат по – смели в реализирането на своите идеи и стартирането на успешен собствен бизнес. Град Манчестър е водещ високотехнологичен център за Европа, а HTBI – Манчестър като организация със нестопанска цел реализира 80 милиона паунда оборот на година” заяви Тодор Станев, управител на HTBI – Бургас – партньор на HTBI – Манчестър за България.

Open Coffee Burgas се организира от Rastermania – криейтив агенция за дигитален маркетинг в партньорство с HTBI – Бургас. Очаква се повишен интерес от предприемачите към третото издание.

Повече за HTBI Манчестър:

The University of Manchester Incubator Company Ltd (UMIC) принадлежи към университета в Манчестър и е част от разрширяващото се портфолио от инкубатори, предоставящи услуги за бизнес поддръжка, покриващ пазара на био науките и високотехнологичните пазари.
Уеб сайт: http://www.umic.co.uk/

Повече за Open Coffee Burgas:

OpenCoffee Burgas е отворен формат за регулярни и неформални срещи, на които предприемачи, инвеститори и разработчици обменят опит, контакти и идеи. Това, което събира участниците на едно място са общите интереси в областта на Интернет и високите технологии.
Уеб сайт: http://opencoffeebourgas.com/

Снимки от предишни събития: http://www.flickr.com/photos/50753309@N05/

Facebook страница на събитието: http://www.facebook.com/opencoffeebourgas

Повече за HTBI Бургас:

Високотехнологичен бизнес инкубатор – Бургас изпълнява и проекти в различни сфери – социални, икономически и младежки. Освен това работи и изпълнява проекти с европейско финансиране. Целта на организацията е да насърчава предприемачите, научните изследователи и академичните екипи в гр. Бургас да стартират собствен бизнес, да стимулира развитието на високите технологии в региона, чрез предоставяне на цялостна програма за подкрепа на бизнеса и мерки за създаване и засилване на растежа и успешно развитие на иновативните и технологичните базирани МСП.
Уеб сайт: http://htbi.org 

Повече за Rastermania:

Растърмания е дигитална криейтив агенция, което създава ефективни сайтове за бизнеса. Основните сфери на дейност на компанията са създаването на уеб дизайн, изработка на сайтове, изграждане на корпоративна идентичност, създаване и управление на интернет маркетинг кампании в социалните мрежи (facebook, twitter, youtube и др.), както и разработването на Facebook приложения с цел достигането на широк кръг потребители.
Уеб сайт: http://rastermania.com

Информация за контакт:

Манол Трендафилов, Растърмания ООД
тел. 056/843601, e-mail: manol@rastermania.com
адрес: гр. Бургас, ул. Оборище 28 офис Б

Източник: Манол Трендафилов,
Растърмания ООД

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.2691