EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
20 Август 10, 12:52 / Автор: EventsTeam
Фитнес фестивал във Варна, 17-19.09.2010 г.
Вторият международен фитнес фестивал „Движението е живот”, организиран от Международната верига спортни клубове „Ориндж фитнес” с подкрепата на Община Варна, ще се проведе във Варна на 17, 18 и 19 септември 2010 г. на входа на Морската градина и се очаква да бъде посетен от над 10 000 души.
Международният фитнес фестивал е голямо спортно събитие с национално значение. Неговото провеждане на такова масово посещавано от варненци и гости на града място, каквото е входът на Морската градина, ще даде възможност на голям брой хора свободно да наблюдават и да участват.

Основната идея на събитието е да промени отношението на хората към фитнеса, възприеман неправилно като еквивалент на културизма. Организаторите са си поставили за цел фестивалът да привлече хора от всички възрастови групи към системни занимания със спорт, защото в съвременното общество физическата активност е абсолютно необходима, за да бъде човек fit, т.е. да бъде в добра форма - не просто да изглежда добре, но и да бъде по-здрав и по-работоспособен.

Световни специалисти в областта на фитнеса ще запознаят гостите на фестивала с най-съвременните методики. Владимир Снежик - Русия, Хулио Папи - Испания, Игор Кастилия– Италия, както и едни от най-добрите български презентьори ще покажат свои авторски програми. Класовете, които те ще демонстрират, имат аеробен, танцувален и оздравителен характер и ще покажат, че фитнесът не е скучно занимание в зала с непривлекателни уреди, а има много измерения и всеки - независимо от пол и възраст, може да открие подходящата форма да се грижи за себе си и това може да доставя удоволствие.

Всички, които желаят да участват в едно от най-уникалните спортни събития на годината, могат да посетят специалната страница за събитието: www.iffvarna.bg/ и да заявят своето участие.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0944