EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
23 Юли 10, 10:25 / Автор: EventsTeam
Българин участва на световното първенство по табла
Най-добрият български покер играч Атанас Георгиев смени за кратко амплоато си и се пусна на Световното Първенство по Табла, което се проведе от 11 до 18 Юли в Монте Карло.
Покер феновете в България познават името на Атанас Георгиев като най-добрия български покер играч. Малцина обаче знаят, че той е и многократен шампион по табла на България.

Тазгодишното Световно първенство по табла се проведе от 11 до 18 Юли в европейската столицата на игралния туризъм - Монте Карло. За жалост Наско отпадна още в първи кръг на надпреварата, но все пак България имаше свой представител в голям световен форум в спорт, който е традиционен за хиляди българи. Равносметката от турнира е 1240 евро входна такса, 170 души участници в основния турнир, 50 000 евро награда за първото място и големи награди за победителите в допънителните турнири.

Последният голям успех на Наско е през 2005 г. в Кан , където заедно с Мария Крънчева играе финал срещу Израел за Националния шампионат. На същия турнир играе и полуфинал. Печели и много други купи от национални и световни турнири.

От 2006 г. насам Наско е поизоставил таблата, но тезгодишното световно първенсто в Монте Карло, като че ли разпали една малко позабравена негова страст. Жажда за победа, която благодарение на спонсорите му от Унибет Покер може да се реализира както в таблата, така и на покер арената. Ако не друго, то поне Атанас Георгиев успя да се откъсне от ежедневието за няколко дена и да свери часовника си с големите в този спорт. Както сам казва в блога си, който старателно води за своите фенове „Починах си и съм готов за подвизи…”.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1054