EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
22 Юли 10, 17:27 / Автор: EventsTeam
Тони Димитрова се вталява за „Бургас и морето”
Наскоро поп легендата записа четири нови песни, но въпреки натоварения си график намери време да поработи за добрата си форма преди „Бургас и морето”.
Тони започна интензивни тренировки по два пъти на ден в Хипокси студио във варненския хотел „Панорама”. През юли тя ще е „звездният треньор” на варненци, за да ги убеди с личния си пример, че здравословният начин на живот, подходящата терапия са добра инвестиция, за да бъдеш успешен. От началото на годината певицата на народа не спря да пътува за концерти в Атина, Канада, Кипър, в различни градове на България. Тя вече знае кога, къде и пред кого ще пее чак до Нова година.

Тони твърди, че само с Хипокси терапия стопява излишните сантиметри от талията и ханша. „Дори господ и гладолечението не могат да направят това, което Хипокси прави”- признава тя. Звездата облича неопренов костюм с барокамери и крачи с 5 километра в час по пътеката. Благодарение на вакуума успява за 50 минути да изгори цели 430 калории. „Само заради Хипокси съжалявам, че не живея във Варна”- казва Тони. Този път твърдо е решила да спазва инструкциите на своя терапевт и дори за първи път в живота си закусила.

Тазгодишното издание на „Бургас и морето” ще представи ретроспекция на най-доброто през годините. Е, няма как това да стане без хитовете на Тони Димитрова „Ах, морето” и „Там, край бавната река”. Звездата обещава да ги изпее, облечена този път в рокля с талия.

Източник:
www.anettevents.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0963