EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи лайфстайл събития

Вземи в gLOG
06 Юли 10, 19:08 / Автор: EventsTeam
"Тодоров" стартира Винен мондиал с еликсири от 5 континента
Васил Петров и Мария Илиева пеят на феста

Винен фестивал с еликсири от пет континента започва в избата си в с. Брестовица производителят Иван Тодоров. 

По време на дегустациите дузина от най-добрите готвачи в България ще представят кулинарни специалитети на световно ниво, разказаха организаторите. 

Гостите ще могат да научат кой от специалитетите точно с какво вино върви, кое е подходящо за сирена, за червени меса или пък за риба. В програмата са предвидени кулинарни демонстрации live barbeque gourmet, при които върху дървени въглища ще цвърчат мезета от свинско, пилешко и телешко месо. 

Другата атракция е зрелищното приготвяне на храна на живо, обясниха от изба "Тодоров". Гостите на винения мондиал ще научат любопитни факти и истории за виното, ще могат да се включат и в атрактивни турове в целия район на Тракийската низина. 

Тези, които искат да отседнат в хотела на избата в с. Брестовица, ще могат да се поглезят с продукти от вино и грозде в СПА центъра на "Wine and SPA hotel Todoroff". "Полифенолите, съдържащи се в гроздето, са биоактивни вещества, които предпазват клетките от стареене. Защитното им действие е 50 пъти посилно от това на витамин Е и 18 пъти от витамин С", разказват специалистите. 

Масажът с прясно приготвена и ухаеща на джинджифил и грейпфрут ексфолираща паста от гроздово масло, микронизирани гроздови семки и растителни екстракти пречиства кожата от мъртвите клетки и стимулира процесите на обновление. Ароматна вана със соли от Мъртво море и екстракт от каберне стимулира обмяната на веществата и спомага за елиминирането на токсините. Екстракти от лозови листа и шардоне активират микроциркулацията и укрепват съединителната тъкан. 

Винените фестове ще са придружени от музикално шоу, в което са поканени да участват Васил Петров, Мария Илиева, "Заберски трио", Калин Вельов и "Тумбаито", група "Мастило", Искрен Пецов и "Латинопартиани". Водещ ще бъде кулинарният спец Ути Бъчваров. 

Засега са планирани шест феста - на 10-11, 16-18 и 24-25 юли, както и на 3-5, 10-12 и 18-19 септември. Гостите ще участват и в новата гроздоберна кампания наесен.

Автор: Катя Атанасова

Източник: Твоят ден, Пловдив, Пазарджик, Смолян


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1683