EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
05 Юли 10, 11:37 / Автор: EventsTeam
В Бургас започва третото издание на Фестивала на пясъчните скулптури
Темата на тазгодишния фестивал е „Цирк”. Илюзионисти, жонгльори и огнегълтачи ще излязат на „манежа” в пясъчния град, за да пресъздадат атмосферата „под купола”, а детски танцови групи ще забавляват всички гости и приятели на експозицията от пясък.
3300 тона пясък, преобразен в 20 скулптури ще върне спомените от детството на всеки посетител на трето издание на единствения в България Фестивал на пясъчните скулптури. Церемонията по откриването му е днес и е съобразена изцяло с темата на тазгодишния фестивал, която е „Цирк”.

Началният час е 18.00, купонът – гарантиран, а мястото е добре известно – бургаския парк „Езеро” /до конната база/. Организатор на пясъчния град отново е Община Бургас.

Илюзионисти, жонгльори и огнегълтачи ще излязат на „манежа” в пясъчния град, за да пресъздадат атмосферата „под купола”, а детски танцови групи ще забавляват всички гости и приятели на експозицията от пясък.

Тазгодишните пясъчни фигури пресъздават познатите символи и герои от цирковото изкуство и са дело на 22 скулптори от Русия, Украйна, Чехия, Латвия, САЩ, Португалия и България.

И тази година пясъчните скулптури ще останат до средата на септември, а цените на билетите са като миналогодишните – 1 лв. за деца и 3 лв. за възрастни.

Източник:
PR Kernel

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.098