EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
18 Юни 10, 09:39
Пловдивски ученици проговарят на китайски
Заповядайте на празника на училище „Едмънд Бърк” в Пловдив на 22 юни.
Всички вече знаем, че на китайски думата „Криза” се пише с два йероглифа, първият от които означава „опасност”, но вторият е „шанс”. Явно на втория и то успешно са заложили от училище „Едмънд Бърк” в Пловдив, където вече цяла година един клас изучава китайски език. Бумът в цял свят в изучаването на китайски е в пряка връзка с икономическия бум в Китай, който изпревари Япония по брутен вътрешен продукт и вече е на второ място в света след САЩ.

Поради големия интерес на прозорливи родители обучение по източни езици ще бъде предложено не само на осмокласници, но и на една паралелка бъдещи първокласници. Програмите за обучение по китайски език са акредитирани и одобрени от Министерство на образованието, младежта и науката и се реализират с активната подкрепа на Китайското посолство, което осигурява и преподавател.

Във връзка с приключването на учебната година училището организира нестандартно завършване с градинско парти на тревата в двора си. Връчването на дипломите на завършващите ще бъде съпроводено с програма на китайски език. Тя ще демонстрира наученото през годината, в която обучението по китайски език прави своя прощъпулник.

Заповядайте на празника на 22 юни от 10 часа в двора на училището – Пловдив ул. Ралица”2.

За по-подробна информация може да се обръщате към директорката на ЧЕГ „Едмънд Бърг” г-жа Фани Истаткова – 0879377976, 032/681414, obrazovatelen_holding@abv.bg

За Контакти:

Таня Козлуджова
Мениджър
В ДЕСЕТКАТА
Пловдив
тел.0887935753
kozludjova@v-desetkata.com
www.v-desetkata.com

Източник:
В ДЕСЕТКАТА

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1651