EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
11 Юни 10, 12:15 / Автор: EventsTeam
Културни събития с подкрепата на „Варна Тауърс” в началото на летния сезон
Спектакъл "Албена" във Варна
След като се включи активно с подаръци и финансова подкрепа в музикално-артистичния детски празник организиран от FM+ по случай 1 юни, Мол „Варна Тауърс” продължава своята социална активност, с което затвърждава позицията си на обществено отговорна компания. Търговско-административният център подкрепи концертите на най-големия фолклорен ансамбъл „Българе” в гр. Добрич и гр. Варна.

На 9 юни варненци се насладиха в Летния театър на спектакъла на най-големият частен, професионален фолклорен ансамбъл в Европа. След четири годишно отсъствие ансамбъл „Българе” за първи път се представи на варненската публика с третия си грандиозен спектакъл „Албена”. Изборът на „Варна Тауърс” да подкрепи турнето на ансамбъла в региона е знак за това, че все още неоткритият мол на Варна ще бъде център не само на търговия и развлечения, но и на културни изяви от различно естество.

„Албена” е спектакъл показващ красотата и силата на българската фолклорна песен. Тази песен, която е съхранила българския дух и самосъзнание през вековете, която прослави страната ни в целия свят и полетя дори и в Космоса.

Освен солистката на „Българе” Албена Вескова на сцената се представиха родопският певец Любомир Петов, гайдарят Веселин Кузмов, кавалджията Владимир Величков и цигуларят Атанас Славов, които по отделно и заедно смайяха публиката с невероятните си изпълнения.

На сцената първи се качиха трима млади изпълнители - откритието на ансамбъл “Българе”: група ”THE UNIQUE VOICES” познати като „Тримата тенори”. За тях лично Директора на „Българе” Христо Димитров обяви, че изпълнението им е специален подарък от собствениците на „Варна Тауърс” за публиката на морската столица на България.

Източник:
PR Agency Anettevents

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1232