EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Организация на събития

Вземи в gLOG
11 Юни 10, 08:53 / Автор: EventsTeam
Успешно стартира своята дейност най-новата сватбена и парти агенция в Пловдив - PERFECT
След дълги проучвания агенцията подбра за свои партньори професионалисти, за които получи изключителни отзиви и препоръки, както от техни колеги така и от доволни клиенти.
От началото на месец май, с огромен интерес и ентусиазъм стартира дейността на най-новата сватбена и парти агенция в Пловдив - PERFECT. 

Събитието беше отбелязано подобаващо. Бяха поканени партньорите на агенцията. След дълги проучвания агенцията подбра за свои партньори професионалисти, за които получи изключителни отзиви и препоръки, както от техни колеги така и от доволни клиенти. 

Всички партнори с интерес и желание приеха предложението на собственичкиите на агенция PERFECT - Ваня Топалова и Венелина Гачева. "Всички до един с радост приеха да работят с нас, виждайки желанието ни за съвместен успех, както и това, че стриктно се придържаме към коректно отнашение, както към нашите клиенти, така и към нашите партньори." - сподели Ваня. 

"Не сме подозирали, че още на старта, ще получим толкова голяма подкрепа от всички наши партньори и приятели. Сигурни сме в нашия съвместен успех!" - сподели Венелина. Събитието беше отразено и в най-големото за страната списание "Сватбен каталог" брой юли-август 2010. И така професионалните сватбени агенти и консултанти от агенция PERFECT очаква своите клиенти и са готови да направят за тях всичко, което ще сбъдне тяхната мечта и ще ги направи истински щастливи, така, че създадените от тях мигове да останат живи за дълги години напред. Мотото под което агенцията работи е: "За нас нама невъзможни неща! Вие изберете някоя от нашите идеи или ни поверете мечтата си! За Вас остава да се почувствате в центъра на вселената без никакъв ангажимент, а за нас удоволствието да подготвим и създадем най-незабравимия сватбен ден, както за Вас, така и за всички ваши гости!"

За контакти:

гр. Пловдив, ул. Гладстон №1,(Дом натехниката) тел.за контакт: +359897967727,+359899965605

Източник: www.perfectwedding-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1209