EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитиен БЛОГ / Събития

Вземи в gLOG
04 Юни 10, 14:35 / Автор: EventsTeam
Сряда сутрин - не разчитайте на присъствието на министерски персони на вашето събитие
Министър-председателят Бойко Борисов забрани отсъствие на своите министри на седмичните заседания на правителството, които се провеждат в сряда от 10.00 часа.
Бойко Борисов забрани на министрите си отсъствие от Седмичното заседание на Министерския съвет, съобщават колегите от в. "Дневник".

Борисов: Само Брюксел извинява отсъствие от заседание на кабинета

"След като не могат сами да се дисциплинират, ще ги дисциплинирам аз", заканва се премиерът и нарежда главният секретар на Министерския съвет Росен Желязков да му докладва лично командировките на министрите и вицепремиерите" обобщава журналистът Мишел Гутсузян.

Изводът: Ако ще организирате събитие с министерско участие, забравете за срядата - сутрин имат заседание, откъдете само болест или министерска среща в Брюксел, могат да извинят отсъствието на държавните ръководители, следобяд - работата и дългът натежават.

Всеки организатор на събития или ПР експерт знае, че присъствие на министър, кмет или на самия Бойко Борисов на неговото събитие означава масово журналистическо присъствия, доволство у клиента и "обществен" престиж. Гарантирано е разбира се и репортаж във всички новинарски телевизионни емисии.

Участието на висшите държавни сановници във вашите събития и активности е хубаво нещо, но и същевремено осигурява негативни емоции като трепетно очакване и несигурно присъствие на официалните гости до последния момент.

Потвърдили, непотвърдили - министри, кметове и държавни мъже - масово намират оправдание в последния момент и се отказват от поетите ангажименти и оставят организаторите на събитието да се червят пред своите клиенти. Журналистите отдавна не вярват на горещите ни обещания за присъствие на държавни мъже, а чинно изчакват прессъобщението на съответното министерство от предния ден, в което е изложена програмата на министъра, и чак тогава се юрват към поредната конференция, първа копка, откриване на нова фабрика или друго.

Може би трябва да се замислим дали и ние не ги разглезваме с нашите непрестанни покани и ухажване!? И да поспрем ...

Така че - за срядата министрите си имат вече своето официално оправдание, да видим какво ще измислят за останалите дни :)

Снимка: сп. "Регал"

EventsTeam

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.0346