EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
04 Юни 10, 12:58 / Автор: EventsTeam
SEO конференция 2010, 11.06.2010 г.
Организаторите на SEO конференция 2010 Ви канят да посетите еднодневната специализирана конференция за SEO, SEM, социални мрежи, интернет маркетинг и реклама, която ще се проведе в София на 11 юни в Интер Експо Център София.
SEO конференция 2010 е предназначена за програмисти, уебдизайнери, рекламисти, мениджъри и специалисти в компании, занимаващи се с подобряване на присъствието и видимостта на сайтовете в интернет.

Цели

Основната цел на SEO конференция 2010 е изучаването на актуалните тенденции в SEO и получаване на практически знания (решения) за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсачки

Формат

Целодневна конференция, включваща два потока с 10 лекции по 35 минути и кръгла маса с дискусия за оптимизацията и маркетинга за търсачки. Този формат дава възможност по време на всяка лекция както да бъде представена подробно темата, така и да се дадат отговори на всички въпроси на присъстващите. Кръглата маса в края на конференцията помага за обобщаване на информацията и позволява задаването на още въпроси към всеки от лекторите.

Програма

Програмата на SEO конференция 2010 е съставена така, че да даде на посетителите възможност не само да се запознаят с актуалните тенденции в SEO и SЕМ, но и да получат изчерпателни отговори на интересуващите ги въпроси. Нарочно сме се спрели на приложни теми, за да направим тази конференция изключително полезна от гледна точка на практическото използване на SEO.

Лектори

Имената на лекторите на конференцията са познати на всеки, който дори за малко е работил в бранша и по общо мнение всеки от тях е сред най-добрите експерти в областта си. Още веднъж искаме да подчертаем, че това са хора заемащи практически, а не управленски длъжности в компаниите за които работят.

Рекламодатели

Специализираните браншови конференции, без съмнение, имат огромен потенциал за привличане на нови клиенти. Подготвили сме неустоимо предложение за рекламодателите на SEO конференция 2010 и сме отворени за всякакъв вид сътрудничество.

Дата и място на провеждане

Дата : 11 юни 2010 9:00 – 18 часа

Място на провеждане : Интер Експо Център София

Цена

Предварителна цена за участие във всички потоци на SEO конференция 2010 – 48 лева (с включен ДДС)

Срещу заплащане ограничен брой участници могат да получат статут на VIP гости с осигурени

1. места на 1-ви ред ;
2. право да разпространяват свои рекламни материали ;
3. безплатни консултации (до 6 часа) с избран от тях лектор на конференцията

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на mail info@searchengines.bg и ще ви предоставим изчерпателна информация

Източник:
http://searchengines.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1427