EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
01 Юни 10, 12:45 / Автор: EventsTeam
Кръгла маса на тема: “Партньорство между университета и бизнеса за устойчиво развитие на пазара на труда”, 7.06.2010 г.
Факултетът по педагогика на Софийския университет „Св. Кл. Охридски” заедно с „Менпауър България” ООД организират кръгла маса, посветена на връзката между висшето образование и бизнеса и подобряване на практическата подготовка на завършващите специалисти на 7 юни 2010 г.
Факултетът по педагогика на Софийския университет „Св. Кл. Охридски” заедно с „Менпауър България” ООД организират кръгла маса, посветена на връзката между висшето образование и бизнеса и подобряване на практическата подготовка на завършващите специалисти на 7 юни 2010 г. (понеделник) от 10.00 ч. в Ректората на СУ „Св. Климент Охридски” – Нова конферентна зала, северно крило. Събитието е свързано с изпълнението на Проект „Стажантски програми за кариерни консултанти – модел на партньотство между студенти, работодатели и висши училища за развитие на конкурентоспособна работна сила”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013 на Европейския социален фонд.

Целта на инициативата е да се представят резултатите от провеждането на стажантска програма за кариерни консултанти в реална бизнес среда и да се създаде конструктивна платформа за дискусия между представители на бизнеса, академичната общност и държавните институции относно възможностите за усъвършенстване на практическото обучение на студентите в съответствие с новите тенденции на пазара на труда.

На събитието се очаква да присъстват представители на Министерството на труда и социалната политика, Министерството на образованието, младежта и науката, Столична община, общността на работодателите, големи бизнес компании и неправителствени организации.

Факултетът по педагогика на СУ „Св. Климент Охридски” подготвя бъдещи изявени специалисти в областта на образованието, помагащите и консултантски професии в уникална палитра от бакалавърски, магистърски и следдипломни квалификационни програми по специалностите Педагогика, Социални дейности и Неформално образование.

Партньорската организация „Менпауър България” ООД - част от световната компания Manpower Inc., световен лидер в сектора на труда и създава и предоставя услуги, които дават възможност на клиентите й да бъдат печеливши в постоянно променящата се работна среда. Компанията оперира на българския пазар от 2007-ма година и вече има повече от 200 партньора.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз

Източник:
www.manpower.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0961