EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
20 Май 10, 13:55 / Автор: EventsTeam
Пресконференция за представяне на проект "Модел за повишаване на икономическата стабилност на фирмата в условията на криза чрез квалификационно обучение", 24.05.2010 г.
На Пресконференцията ще бъдат представени подробности около дейностите по проекта. Присъстващите ще могат да зададат своите въпроси и да получат отговори от компетентни експерти.
"ИРЕЛ СТРОЙ ЕНД ПРОДЖЕКТ" ЕООД - Бенефициент по ОП „РЧР”, схема BG 051 PO 001 – 2.1 – 02 „Квалификационни услуги и обучения за заети лица – фаза 2” - 2009 г., организира Пресконференция за представянето на проектно предложение с Регистрационен номер: ESF 2102-01-07079. 

Събитието ще се състои на 24.05.2010 г. от 10:00 часа в сградата на комплекс ''Спортна София 2000', намираща се в гр.София, ул. ''Българска морава'' №2.

Проектът предвижда Провеждане на професионално обучение по част от професия в съответствие с държавните образователни изисквания на 44 работници на „Ирел Строй енд Проджект” ЕООД по специалностите: „Армировка и бетон”, „Метални конструкции”, по професията „Сътрудник малък и среден бизнес”, придружени от обучение по ключови компетенции „Работа в екип и управление на конфликти”. 

Очаква се изпълнението на проекта да повиши професионалната квалификация на заетите във ВО организация лица, да се повиши на производителността на труда и да бъдат придобити умения за работа в екип и разрешаване на конфликти при тежки условия на труд-всички те- важни фактори за просперитета на фирмата в условията на Световна финансова криза. Успешното приключване на дейностите по проекта ще дадат възможност за запазване на сегашното ниво и увеличаване на заетостта във ВО.

Проектът е разработен във връзка с Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси.", съфинансирана от ЕСФ на Европейския съюз.

На пресконференция ще бъдат разисквани очакваните резултати и трайните ползи на предприятието в следствие повишаването на професионалните и личностни умения и качества на целевата група към която са насочени дейностите в Проекта.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз“

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=297033&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1316