EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
18 Май 10, 11:10 / Автор: EventsTeam
Започна регистрацията за семинара на Едуард де Боно в България, който ще се проведе на 23 септември
Официално започна регистрацията за семинара, който Едуард де Боно ще проведе в София, Зала 1 на НДК на 23.09.2010 г. Това събитие e дългоочаквана и единствена възможност за много хора да се срещнат с Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена – и да научат как неговите широко приветствани концепции за "ново мислене" могат да бъдат приложени за иновации, бизнес развитие и растеж в периода след кризата.
Едуард де Боно се ползва със световна известност като пръв авторитет в областта на творческото мислене и иновациите. Неговите концепции са движеща сила за иновациите, лидерството, творчеството и решаването на проблеми. Ексклузивните му инструменти и методи, които са особено популярни в бизнеса, дават удивителни резултати в организации по целия свят.

Събитието ще привлече повече от 1000 български и международни лидери - предприемачи, изпълнителни директори, мениджъри на различни нива, публични лидери, лидери в областта на иновациите, творчеството и маркетинга, създатели на общественото мнение, представители на медиите. Семинарът е подходящ и за всички, които се стремят да подобрят своята лична ефективност и ефективността на своите екипи и организации.

Във връзка със семинара на Едуард де Боно в България, организаторите издадоха уникалната „Малка лилава книга за НЕстандартното мислене”, която дава информация за техниките за нестандартно мислене, разработени от Едуард де Боно. Книгата може да се свали безплатно в електронен вид (PDF) от www.debono-bg.com.

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=296713&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.2309