EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
14 Май 10, 09:35 / Автор: EventsTeam
"Варна Тауърс" подкрепи официално тържественото честване на 90-та годишнина на Икономически университет – Варна
Уникалният търговско-развлекателен и административен център, който предстои да отвори врати до края на 2010 година, подкрепи официалните чествания на 90-та годишнина на Икономически университет-Варна, с което направи заявка, че ще преобърне представата за традиционен „мол”!
„Варна Тауърс” е една от малкото компании отзовали се в помощ на многобройните тържества по повод годишнината на най-старото Висше търговско училище във Варна – гордост не само за морската столица, но и за науката и образованието в България като цяло.

Решението за финансовото съдействие идва в следствие на увереността на мениджърския екип на „Варна Тауърс”, че помощта на големите търговски компании може да бъде от значителна полза за развитието на образованието и практическата реализация на младите професионални кадри с икономически специалности.

На заключителното за всички събития белязали 90-та годишнина на университета, Тържествено събрание-концерт, което се проведе на 10 май във Фестивален и конгресен център-Варна, присъстваха Президентът на Република България Георги Първанов, Главният секретар в Министерството на образованието, младежта и науката Красимир Вълчев, Кметът на гр. Варна Кирил Йорданов, Председателят на Варненска търговско-промишлена палата Иван Табаков, ректори на университети от гр. Варна и цялата страна и други. Наред с тях гости на събитието бяха представители на мениджърския екип на „Варна Тауърс”, за които бе изключителна чест да са част от честванията на 90-та годишнина на най-старото Висше търговско училище - университет, който се ползва заслужено с висок авторитет и все по-успешно се интегрира в европейското образователно и изследователско пространство.

В този дух на взаимопомощ и постигане на общи обществено значими цели, „Варна Тауърс” със своята модерна архитектура и уникални съоръжения, а вече и със заявката за социално ангажирана компания, ще се стреми да спомогне за превръщането на морската ни столица в един от най-модерните европейски градове.

Източник: 
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=296129&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1466