EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
03 Май 10, 18:04 / Автор: Сиела
На 4 май откриват детски площадки с помощта на СИЕЛА и ЕКОНТ ЕКСПРЕС
Кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова и кметът на община Подуяне, г-жа Ева Митова ще открият новоизградените детски съоръжения.
Кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова и кметът на община Подуяне, г-жа Ева Митова ще открият новоизградените детски съоръжения на 4 май от 11.00 часа в Целодневна детска градина № 173 „Звънче”, Подуяне, ул. "Златица" № 46.

Желанието на Еконт Експрес и Сиела е децата да растат в сигурна и здрава среда, да споделят смях и игри в приветливи и модерни детски градини.

В подкрепа на програмата на Столична община за обновяване на детските градини в София, Сиела и Еконт Експрес с отворено сърце внасят своя принос като финансират изработването и монтажа на шест детски площадки. Съоръженията ще бъдат изградени в ОДЗ № 69 „Жар птица” и ЦДГ № 173 „Звънче”. С този проект Еконт Експрес и Сиела изразяват своята социална ангажираност към децата на община Подуяне, където са разположени главният логистичен център на Еконт и новата, модерна сграда на Сиела.

Това е първото мероприятие, с което Сиела и Еконт Експрес се включват в инициативата на общинската администрация за подобряване условията в детските заведения. Еконт Експрес и Сиела и занапред ще продължат да инвестират в радост и добро настроение за децата.

Социалната дейност на Сиела и Еконт Експрес е добре посрещната от деца, родители и ведомства и е подкрепена от кмета на гр. София, г-жа Йорданка Фандъкова и от кмета на Община Подуяне, г-жа Ева Митова.

На съвместно организираното от Еконт Експрес, Сиела и Община Подуяне Официално откриване на детските площадки ще присъстват: 

г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София
г-жа Ева Митова, кмет на община Подуяне,
г-н Юрий Алкалай, директор „Развитие” на Еконт Експрес, Логистична група Еконт
г-н Веселин Тодоров, изпълнителен директор на Сиела софт енд паблишинг,
г-жа Дора Германова, директор 173 ЦДГ
г-жа Иванка Милева, директор 69 ОДЗ

Децата от двете детски градини ще получат подаръци, подготвени от дарителите Сиела и Еконт Експрес – детски книжки с приказки, детски замъци за групите и информационна система Сиела Образование – Директор и Финанси, сп. Образование за администрацията на градините на обща стойност над 3000 лв.

За допълнителна информация:

Ася Димитрова
088 8 24 21 52
Маркетинг и комуникации
Сиела софт енд паблишинг

Източник:
www.ciela.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1134