EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

Вземи в gLOG
08 Април 10, 15:03 / Автор: EventsTeam
Инвеститорът GTC: проектите ни в България за молове от международната верига за търговски комплекси Galleria вървят по план
Международната верига за търговски комплекси Galleria стъпва чрез GTC в Стара Загора, Варна и Бургас. Galleria Stara Zagora и Galleria Varna са в напреднала фаза, a миналия месец приключи и първата фаза по изграждането на Galleria Burgas.
Трите проекта на GTC у нас се движат по план. Международната верига за търговски комплекси Galleria стъпва чрез GTC в Стара Загора, Варна и Бургас. Galleria Stara Zagora и Galleria Varna са в напреднала фаза, a миналия месец приключи и първата фаза по изграждането на Galleria Burgas. Морският проект е ситуиран в бившата индустриална зона на града и е сред най-перспективните според мениджмънта на GTC, тъй като по настоящем това е единственият район в Бургас, където е възможно разрастване и развитие на нови жилищни и търговски площи. В непосредствена близост до Galleria Burgas големи вериги от типа Big box като Кауфланд, Практикер и Mobbo вече са отворили врати, а Айко предстои да бъде открит.

Проектът в най-напреднала фаза, Galleria Stara Zagora, ще отвори врати в края на август тази година. Голяма част от търговските площи в него вече са заети, като инвеститорът се надява до пусковия срок да има заетост до 85 – 90%.

В началото на миналия месец бе обявено официалното подписване с модния гигант Inditex, който ще присъства с четири марки освен в Стара Загора и в Galleria Varna и Galleria Burgas.
Фактът, че големи модни марки се доверяват на GTC за навлизане в градове извън столицата, говори за позициите на компанията на международно ниво. Тези марки си партнират с GTC в други държави и добрите бизнес отношения са предпоставка за сътрудничество и на нашия пазар. Партньорството с GTC осигурява на компании като Inditex, които искат да изградят своя магазинна мрежа извън столицата, присъствие в три града наведнъж. 

Говорейки за трите проекта под марката Galleria, Ивана Божичевич, маркетинг и лизинг директор в GTC, сподели, че паралелно с желанието си да осигури световно познати марки за търговските си центърове, инвеститорът отделя специално внимание на местния бизнес и наемателите. Мисията на Galleria е да промени понятието за мол в големите български градове. Идеята е тези центрове да се превърнат в оживени средища на социален живот - любимо място за шопинг, срещи и забавление.

За международна компания като GTC е много важна синергията в работата в екипа – неслучайно в различните офиси на инвеститора заедно с местните специалисти работят и чужденци. Този стил е сред факторите на успеха при крупните инвестиционни проекти, в които се е специализирала компанията.

За своите проекти в региона GTC става носител на няколко престижни отличия. В конкурса за наградите Real Estate Quality в Централна и Източна Европа за 2009 г. компанията е удостоена за трети път с приза “Предприемач на годината в Централна и Източна Европа”. През 2007 г. Globe Trade Centre S.A. бе обявен за най-добрия предприемач в Югоизточна Европа в номинациите за наградите Europa Property SEE Real Estate.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=289868&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0967