EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / PR, маркетинг и реклама

Вземи в gLOG
31 Март 10, 16:34 / Автор: A Team
Рекламна агенция А Теам стана асоцииран член на Асоциацията на рекламните агенции в България
А Теам е основана през 1997 г. и към момента обслужва над 30 международни и български марки.
В края на месец март рекламна агенция А Теам, компания на ВМ Финанс Груп (www.vmfgroup.com), бе приета за асоцииран член на Асоциацията на рекламните агенции в България (АРА България).

А Теам е основана през 1997 г. и към момента обслужва над 30 международни и български марки. Част от клиентите на агенцията са Авенди, Трансимпорт, LG, Красная Линия, Nestle, Девин, Мегле, Картел, Керхер, ПОК „Доверие”, Аркор, Хип.

Услугите, които екипът на А Теам предлага, са: ATL реклама – стратегическо планиране, медия планиране и купуване, криейтив и дизайн, интернет реклама; BTL активности – събитиен мениджмънт, промоции към крайни потребители, мърчандайзинг, програми за създаване на лоялност; изграждане на корпоративна идентичност, уеб дизайн, управление на репутацията и връзки с обществеността, обучения.

„Като асоцииран член на Асоциацията на рекламните агенции, нашият екип ще работи още по-усилено за утвърждаване на високи професионални стандарти и доверие в професията. Личните контакти и сътрудничеството между агенциите в България, както и популяризирането на добрите практики в работата с клиентите, са важни за бъдещето на рекламата и положителната промяна към по-етични отношения в бранша”, коментира г-жа Христина Ванчева, управляващ съдружник на А Теам.

АРА България е независима и доброволна браншова организация, пълноправен член на Европейската асоциация на комуникационните агенции. Асоциацията работи за утвърждаване на рекламната дейност като важна и неотменна сфера в модерната пазарната икономика и за положителния имидж на рекламата сред широката общественост.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=287845&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123