EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / PR

Вземи в gLOG
24 Март 10, 11:25 / Автор: EventsTeam
Българско Музикално Сдружение с обновен уебсайт
От сайта можете да получите пълна и изчерпателна информация, относно работата на сдружението, реализираните и бъдещите проекти, артистичния репертоар, да се запознаете с изпълнителите, с които организацията работи и подпомага.
Българско Музикално Сдружение представя своя обновен уебсайт. Сайтът е с изцяло нова визия и съдържание както и с версия на английски език. От него можете да получите пълна и изчерпателна информация, относно работата на сдружението, реализираните и бъдещите проекти, артистичния репертоар, да се запознаете с изпълнителите, с които организацията работи и подпомага.

Вече пет години екипът на Българско Музикално Сдружение работи успешно за запазването на традиционната българска музика, подпомага много таланти за осъществяване на идеите им и сбъдване на мечтите им. Организацията се утвърди сред българската и международна общественост като една стабилна опора на културата и изкуството. Ето защо сдружението си поставя амбициозната задача и в бъдеще да следва своите идеи и принципи и да продължава да работи в името на българското изкуство, зачитайки новите арт тенденции и пазейки изконните български традиции. 

За да получите повече информация, относно новостите в уебсайта на Българско Музикално Сдружение посетете: www.bms-bg.org.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=286474&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1153