EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
21 Март 10, 14:13 / Автор: EventsTeam
Тридесет студента ще участват безплатно на бизнес събитието на годината
Организаторите на събитието “За Вашия успех – практически опит от ТОП мениджъри в България” и Фондация Америка за България подкрепят младите предприемачи.
Организаторите на Първият Форум за добри практики от бизнеса на водещите компании - Списание ENTERPRISE и CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството) с финансовата подкрепа на Фондация Америка за България ще осигурят участие на 30 български студенти, които имат собствени фирми, осигурявайки им безплатен достъп до конференцията.

По време на събитието, което ще се проведе между 27 и 28-ми април в Хотел Кемпински, София, студентите ще получат възможност да се запознаят от първоизточника с най-доброто от вече утвърдените бизнес модели в ТОП компаниите с изцяло българска собственост, работещи в различни икономически сфери. Те, както и всички участници, ще могат да получат нови практически насоки и съвети за реализация на успешни проекти, начините за развитие на маркетинга, продажбите и човешкия капитал, както и финансирането на иновативни идеи и излизането на чужди пазари. В допълнение, студентите ще имат възможност лично да се запознаят с директорите на Белла България, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Киров АД, Асарел Медет АД, Приста Ойл, Сирма Холдинг и мн.др.

Основна цел на съвместната инициатива на Списание ENTERPRISE и Фондация Америка за България е да спомогнат изграждането на динамичен частен сектор в България, чрез подкрепа на развитието на пълния потенциал на млади български студенти-предприемачи, както и да запознаят вече утвърдените български ТОП компании с иновативни млади мениджъри, предоставяйки им поле за споделяне на идеи и добри практики.

Селекцията на студентите ще се извърши на база на регистрация на официалния сайт на събитието - http://mysuccess.bg/ и изпратено копие от актуалното състояние на притежаваната от тях фирма.

Форумът, който е първия по рода си в България се осъществява с подкрепата на Български Форум на Бизнес Лидерите и спонсорството на ДЗИ – част от KBC group, KBC, Nescafe Gold, Microsoft България и Стоун Компютърс.

Медийни партньори са БНТ, вестник БАНКЕРЪ, Българско национално радио, Българските карти – www.bgmaps.bg, Business Week, Darik News, Dir.bg, ECON.bg, радио FM+, вестник Класа, Радио Fresh, “Кривицки и Сие”, Mail.bg, Metroreklama, радио Star, Events.bg, NetInfo, Profit.bg, MoitePari.bg, Expert.bg, Jobs.bg, HumanCapital, Pixelmedia.bg, Projectmedia.bg и tbmagazine.net.

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=286089&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1091