EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

Вземи в gLOG
10 Март 10, 18:06 / Автор: EventsTeam
Магазините за обувки HUMANIC влизат в България
От 16 март маниаците на тема обувки ще имат нов любим адрес – магазинът на HUMANIC в Сердика Център София! Водещата търговска верига ще предлага богат асортимент от модни обувки, чанти и аксесоари.
На 16 март HUMANIC открива своя първи магазин в България. На площ от 700 кв.м. той ще предлага модни обувки за дами, господа и деца. Марки като Alisha, Lacoste, S.M.H., Tommy Hilfiger, Puma, Vans, Converse, Funky Shoes, Geox и много други ще накарат сърцата на маниаците на обувки - shoemanics - да бият по-силно!

Не просто обич към обувките, а силна страст 

HUMANIC не е просто магазин, в HUMANIC всеки може да се отдаде на страстта си към обувките. Сезон след сезон специалистите от компанията избират най-доброто от модния подиум и от уличната мода, и го предлагат на клиентите си. Привлекателният дизайн на магазините и усещането за уют в тях превръщат пазаруването в HUMANIC в специално преживяване. HUMANIC въвежда понятието „shoemanic“, което означава импулсивно, обсебващо отношение към обувките или човек, обичащ обувките повече от всичко. Компанията HUMANIC е shoemanic – такива са и нейните клиенти!

„Радваме се, че ще можем да предложим на маниаците на тема обувки в България най-модерните обувки от международните подиуми в атрактивна среда“, каза членът на Борда на директорите на LEDER & SCHUH Петер Хорват. „В съседна Румъния, където стъпихме преди две години, HUMANIC е неразделна част от модната сцена на обувките. Сигурни сме, че и българските клиенти ще споделят нашето въодушевление от обувките.“

Уютният магазин на HUMANIC в София ще предлага богат асортимент от модни марки, които могат да се закупят ексклузивно в HUMANIC. Клиентите ще имат възможност да избират сред голямо разнообразие от дамски, мъжки и детски обувки, поднесено при много добро съотношение цена/ продукт, отлично качество и оптимално обслужване на клиентите.

Другата добра новина за всички почитатели на обувките е, че още през април ще бъде открит вторият магазин на HUMANIC в София, в търговския център на бул. Цариградско шосе.

HUMANIC – международен търговец на обувки на дребно

HUMANIC е дъщерна фирма на концерна LEDER & SCHUH INTERNATIONAL AG. Той е една от най-успешните компании за обувки в Европа, която развива дейност в единадесет страни - Австрия, Германия, Чехия, Словакия, Швейцария, Унгария, Полша, Словения, Хърватия, Румъния, а от март 2010 г. и в България.

WE LOVE SHOES! НИЕ ОБИЧАМЕ ОБУВКИТЕ!

HUMANIC е любимият адрес на маниаците на тема обувки в Европа и сезон след сезон предлага най-доброто от международната мода при обувките. HUMANIC е компания, отдадена на страстта към обувките, ето защо нарича своите клиенти shoemanic. Още от 1872 година!

„HUMANIC не е магазин като всеки друг, а рай за почитателите на обувките. Това е един друг свят, в който обувките сякаш растат по дърветата – те просто могат да бъдат набрани, откъснати.“ (клиентка на HUMANIC, 2009 г.). 

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=284279&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0781