EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
10 Март 10, 11:51 / Автор: EventsTeam
Университети подкрепят Националното състезание по уеб дизайн и интернет програмиране WEBLOZ ’10
Победителите в тазгодишното състезание ще имат възможността да кандидатстват в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев”, без приемен изпит.
От Националното състезание по уеб дизайн и интернет програмиране WEBLOZ ’10 за пореден път ще изненадат приятно своите участници. Победителите в тазгодишното състезание ще имат възможността да кандидатстват в Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев”, без приемен изпит. Припомняме, че финалният кръг на надпреварата ще се проведе на 23 – 25 април 2010 г. в гр Лозница, а Златен спонсор на събитието е СуперХостинг.БГ.

“Още от първото състезание някои участници се интересуваха дали няма да подсигурим прием на учениците в някой университет. Вече имаме щастието да го направим и то не само в един. През WEBLOZ ’10 ще се признаят оценки за вход в поне два университета - Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев”. За да се възползвате от приема без изпит е необходимо да се регистрирате, да участвате и да спечелите едно от призовите места на WEBLOZ ’10 във всяка категория - “Уеб дизайн” и “Интернет програмиране”, и разбира се, да завършвате средното си образование. Надяваме се, това да е приятна изненада за много от завършващите и се надяваме да успеят. Искаме да благодарим на ръководството на Шуменския университет “Епископ Константин Преславски” и Русенския университет “Ангел Кънчев” за това, че откликнаха с радост на предложението за партньорство и се радваме, че ще имаме възможността да работим заедно.“ - заяви Тихомил Кулев, основател на Фондация “Технология за младите”, която организира WEBLOZ ’10. 

Той изрази задоволството си, че след подкрепата от две от най-големите асоциации на брашна в България, сега последва и подкрепа от страна на образованието. Друга изненада за участниците е удължаването на срока за регистрация, която ще може да се извърши до 14 март, а обявяването на допуснатите до 2-ри кръг ще стане на 22 март. 

Повече информация за признатите оценки ще бъде публикувана по-късно на сайтът на състезанието - http://webloz.net/

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=284089&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.4134