EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Енергетика

Вземи в gLOG
04 Март 10, 17:27 / Автор: EventsTeam
Вацлав Хлоуба поема поста председател на Управителния съвет на ТЕЦ “Варна”
Вацлав Хлоуба е част от екипа на ТЕЦ "Варна” от 2006 година. През последните години е заемал поста технически мениджър в електроцентралата.
От края на февруари 2010 г., постът председател на управителния съвет на ТЕЦ "Варна” се заема от Вацлав Хлоуба. Той поема позицията от Ян Вавера, който на 7 януари тази година бе назначен за регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Вацлав Хлоуба е роден през 1947 г. През 1971 г. завършва Чешки технически университет Прага със специалност Силнотокова енергетика. Още същата година започва работа в структурата на CEZ, a.s. До 1994 Вацлав Хлоуба работи в ТЕЦ-овете Почеради и Ледвице, където се занимава с експлоатация, поддръжка, управление и инвестиции. Между 1994 г. и 2006 г. Вацлав Хлоуба работи в централата на CEZ Group в Прага, където отговаря за поддръжката на класическите електроцентрали, собственост на CEZ Group. Вацлав Хлоуба е част от екипа на ТЕЦ "Варна” от 2006 година. През последните години е заемал поста технически мениджър в електроцентралата.

С решение на Надзорния съвет на ТЕЦ “Варна”, считано от 25 февруари 2010 г., г-н Ян Вавера е назначен за негов председател.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=283122&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2035