EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
01 Март 10, 10:09 / Автор: EventsTeam
D-Formation, татуировки и хип-хоп/дръм енд бейс в Комикс клуб Варна!
Варненският Комикс клуб е подготвил изключително разнообразна програма в дните около българския национален празник.
На 2 март организаторите от H.M.S.U. и Bass Warriors представят следващия си проект „Дръм и басс дружина“, който ще събере на едно място повече от 15 родни артиста на двете сцени на Комикс клуб. Сред участниците се открояват Cooh, Ogonek, Konspirator, Mocks, Targy, Exo и др. 

В 20.00 часа на 3 март стартира официалното откриване на студиото за татуировки Comics Tattoo на територията на клуба на ул. „Христо Самсаров“ №3. В студиото ще се изработват уникални за Варна UV татуировки, както и стандартни татуировки, пиърсинг и боди арт. 

На 5 март в голямата зала на Комикс ще се проведе най-големия по рода си хип-хоп концерт с всички звезди на Rapton Records и Frontline Hustle – Shamara a.k.a. Big Sha, Dreben G, Consa, Sho Sho, Sarafa, D Flow, Andre, DJ Dany и Ben G. По същото време в малката зала ще свири резидента на фестивала Exit – The Sleeper от Белград.

На 6 март в Комикс клуб предстои и дългоочакваното участие на любимецът на българската публика Dimas a.k.a. D-Formation от Испания.

За своя празник - 8 март - жените ще бъдат зарадвани от Max Factor с парти с вход свободен, както и със специални подаръци за всяка една присъстваща дама. За доброто настроение ще се погрижат диджей-дивите Impresslava и Krista, които ще застанат зад пулта на Комикс малко след 20:00 часа.

Комикс клуб е един от първите клубове във Варна, създаден още през далечната 1998 година, и отдавна наложен като символ на ърбан културата по черноморието. Световно признат, той е изградил имидж на сцена, чрез която до младите хора в България достигат най-новите музикални течения от всички краища на земята. През това уникално пространство са минали над 300 чуждестранни диджеи, проведени са множество концерти на живо, перформанси, ревюта, промоции, както и аудио-визуални проекти. Вече 12 години клубът не е изневерил на името си, а напротив - все повече насочва вниманието към културни мероприятия, като дава възможност за изява на творци от всякакви области. 

www.myspace.com/comicsclub

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=282108&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1277