EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / PR, маркетинг и реклама

Вземи в gLOG
16 Февруари 10, 14:50 / Автор: EventsTeam
All Channels Communication спечели PR обслужването на Colliers International България
All Channels Communication бе избрана за обслужваща PR агенция на Colliers International в България. Екипът на All Channels ще сътрудничи на консултантската компания във връзките с обществеността и реализирането на различни комуникационни проекти.
Colliers International присъства на българския пазар от 1991 година и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Компанията представлява сдружение между независими фирми за недвижими имоти със самостоятелно управление. В световен мащаб тя притежава 294 офиса в 61 страни и разполага с над 12 700 висококвалифицирани професионалисти. Компанията управлява имоти с обща площ от 90 млн. кв.м. Понастоящем Colliers International в България представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни имоти.

All Channels Communication е една от водещите PR агенции в България, обявена за Business Superbrand 2007-2008 и двукратен носител на признанието „Най-добра агенция на годината” (през 2005 и 2007 г.) в традиционната анкета на в. „Капитал”, провеждана сред PR професионалистите в България.

All Channels Communication е носител на редица национални и международни отличия и признания в своята област, сред които и златен приз от престижния международен бизнес конкурс Stevie 2008. Агенцията е първата в България, спечелила отличия на международния конкурс SABRE Awards през 2007, 2008 и 2009 г.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=279160&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1058