EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

Вземи в gLOG
15 Февруари 10, 16:34 / Автор: EventsTeam
“Делтасток” АД предлага нови безплатни информационни ресурси за сайтове
“Делтасток” АД отправя ново предложение към сайтовете, които целят да осигурят ежедневно на посетителите си актуална икономическа информация. Безплатните ресурси, които компанията предлага, са детайлизиран икономически календар, валутен калкулатор и валутни котировки с графики, като съвсем скоро към тях ще бъдат прибавени и лихвени проценти, индекси и фючърси.
„Делтасток“ АД - глобален инвестиционен посредник, дава възможност на всички сайтове бързо, лесно и напълно безплатно да предложат систематизирани икономически данни на своите посетители чрез професионална и винаги актуална информация за финансовите пазари.

Ресурсите се предоставят напълно безплатно, като информацията в тях се обновява автоматично. Механизмът е разработен така, че да съчетае максимална свобода в избора с възможността за лесно и бързо разполагане на ресурсите на всяка интернет страница. За целта не са необходими задълбочени познания в областта на уеб-разработките. Потребителите на услугата могат сами да избират спецификите, езика и цветовата схема на желания от тях ресурс, като автоматично се генерира готов HTML код, който единствено трябва да бъде копиран и поместен на желаното място на техния сайт. По този начин “Делтасток” АД се стреми да подпомогне собствениците на икономически, бизнес, туристически и други заинтересовани сайтове да предложат на своите посетители професионално подготвена и винаги актуална икономическа информация, както и да повиши информираността на масовия потребител за развитието на икономическия живот и борсовите активности.

Компанията предоставя ежедневен икономически календар на различни езици, който отразява най-важните макроикономически показатели за водещите икономики в света, както и публикуването на бюлетини и изявления на представителите на централните банки. Той включва кратко описание на предстоящите новини, прогнозни и реални стойности, графики, които позволяват да се проследят историческите данни на икономическия индикатор във времето, както и очаквания ефект върху конкретния пазар.

Валутният калкулатор, предлаган от “Делтасток” АД, позволява директно да се конвертира от и към повече от 150 основни и регионални валути и шест благородни и други метали по реален пазарен курс. Лесният достъп до калкулатора и възможността за бързо и удобно изчисляване на валутни еквиваленти са в помощ, както на бизнеса, така и на всички физически лица. Възможността за избор на език между български, английски, испански, руски, френски, румънски, китайски и японски, от своя страна дава възможност на собствениците на чуждоезични сайтове също да се възползват от услугата.

Котировките на валутни курсове в реално време, които също могат да бъдат поместени на всеки уебсайт, включват текущия курс купува/продава, както и най-високата и най-ниската стойност за деня плюс графика. Системата позволява на уеб-разработчиците сами да избират кои валутни двойки да се визуализират, предпочитаният от тях език на менюто и най-подходящата за тях цветова схема, без никакви усложнения и разход на време.

Другите безплатни ресурси, включващи лихвени проценти, индекси и фючърси, които „Делтасток“ скоро ще предложи на потребителите, също могат да бъдат променяни според желанията и нуждите на сайтовете. Те предоставят информация съответно за лихвените проценти на 23 страни, котировките на основни икономически индекси с най-висока, най-ниска стойност и графики, както и за цените на фючърсите на суровини и суров петрол.

Повече информация за безплатните уеб ресурси, предлагани от “Делтасток” АД, може да получите на: http://www.deltastock.com/bulgaria/resources/free_forex_quotes.asp

За повече информация относно „Делтасток“ АД моля посетете сайта на компанията - www.deltastcok.bg

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=278996&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1343