EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

Вземи в gLOG
07 Февруари 10, 21:12 / Автор: EventsTeam
Българските бързооборотни стоки намериха своето място в онлайн пространството - promo-compass.com
Стартира бета версия на интернет сайта Промо Компас (http://promo-compass.com), целящ да предостави на потребителите си точна и актуална информация за промоционалните цени на бързооборотните стоки в България.
Българските интернет потребители все повече разчитат на сайтове предоставящи помощ при избора им на стоки и услуги. Това личи ясно от популярността на сайтове сравняващи цени и продукти на онлайн търговците в България (kolko.bg, pazaruvaj.com, tuk.bg и др.).

За разлика от тях, Промо Компас е първият сайт, който си поставя за цел да обхване една малко разработена ниша, а именно, актуална информация за промоционалните цени на бързооборотните стоки в големите хипермаркети. С виртуалната пазарска кошница лесно може да се провери къде ще напазарувате желаните от вас продукти на най-добра цена и къде ще се възползвате от максимален брой промоции.

Към момента promo-compass.com поддържа шест хипермаркета (Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, Т-Маркет и ProMarket) и повече от 4000 уникални продукта, разделени в удобни за търсене категории. От виртуалната кошница потребителите на сайта могат да изберат продуктите които са планирали да закупят и с помощта на пазарния "детектив" да видят къде ще им бъде най-изгодно да пазаруват и от какви промоции могат да се възползват.

Промо Компас показва разликата в цената на един продукт на промоция, в няколко хипермаркета, като позволява да изберете най-изгодния от тях. Сайта дава информация за движението на цените на всеки продукт, тяхното покачване или понижаване.

За Контакти: hq@promo-compass.com

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=277369&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0925