EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

Вземи в gLOG
04 Февруари 10, 08:32 / Автор: EventsTeam
Студенти и компании в търсене на общо бъдеще по време на проекта Business in Practice
През месец март AIESEC България организира отново проекта Business in Practice, с който поставя предизвикателството пред българското образование с въпроса: могат ли българските студенти да отговорят на нуждите на бизнеса?
През месец март AIESEC България организира проекта Business in Practice, с който поставя предизвикателството пред българското образование с въпроса: могат ли българските студенти да отговорят на нуждите на бизнеса?

Проектът се осъществява за пета поредна година, като предишните издания бяха изключително успешни и предизивкаха голям обществен интерес и дискусии в света на бизнеса и в университетските среди. В рамките на проекта, в три последователни дни се срещат и откриват своите допирни точки представители на студентите и на корпоративния свят.

Мениджъри на водещи компании на българския пазар предоставят на студентите за разрешаване реални казуси от своята практика, за да получат гледната точка на младите и потенциални хора, като същевременно придобиват поглед върху релевантността на нашата образователна система. От своя страна, внимателно селектираните студенти участници в проекта, предизвикват себе си в състезание със своите колеги и показват способностите си за справяне с реални бизнес проблеми, като имат възможността да впечатлят присъстващите мениджъри със своите качества и умения и да се докажат като ценен потенциален служител.

През 2010 година проектът Business in Practice ще се проведе във всички градове, в които има локални офиси на AIESEC (София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Благоевград и Свищов), като по този начин студентите от над 15 водещи университета ще имат възможността да кандидатстват и вземат участие.

В София ще се състоят три издания на Business in Practice: от 05.03. до 07.03. е проектът на AIESEC София – УНСС, който се нарича „Бизнесът в действие: Корпоративна социална отговорност”. Следващата седмица – от 12.03. до 14.03. се провежда проектът на AIESEC София – Технически Университет, наречен „Бизнесът в действие – Техническо предизвикателство”. В дните 19.03. - 21.03. е националното издание на Business in Practice на AIESEC България, което ще се проведе в Софийския университет и на него ще присъстват студенти от цялата страна, включително най-добре представилите се участници в проекта от различните градове.

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=276341&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0843