EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Техника

Вземи в gLOG
02 Февруари 10, 16:45 / Автор: EventsTeam
Първият потребителски таблет на HP с чувствителен на допир екран излезе на пазара
HP TouchSmart tm2 осигурява отлична работоспособност и забавни мултимедийни изживявания само с едно докосване.
HP TouchSmart tm2 е създаден от многократно награждавания дизайнерски екип на НР и предлага разнообразни функции както от гледна точка на формата, така и на функциите. Моделът осигурява отлична работоспособност и забавни мултимедийни изживявания само с едно докосване.

Текст на Съобщение до медиите:София, 02 февруари 2010 г. – HP представи първия в света потребителски таблет с чувствителен на допир екран – HP TouchSmart tm2.

HP TouchSmart tm2 е създаден от многократно награждавания дизайнерски екип на НР и предлага разнообразни функции както от гледна точка на формата, така и на функциите. Моделът осигурява отлична работоспособност и забавни мултимедийни изживявания само с едно докосване.

Гъвкава форма и функции

Тънкият HP TouchSmart tm2 е с алуминиево шаси, украсено със специални гравюри, което може да се превърне с едно завъртане от ноутбук до слейт. Приспособимият таблет предлага избор на потребителите как да влизат, разглеждат и използват своето съдържание:

• с леко докосване на екрана потребителите могат да сърфират в мрежата, да разглеждат и редактират снимки и да избират любимите си песни и филми бързо и лесно.

• със специфични жестове, определени от НР като стискане, завъртане, бързо докосване и влачене (drag) на пръстите по чувствителния на допир екран отговарят на определени дейности като увеличаване, отдалечаване, завъртане или местене на обект.

• с дигиталната химикалка взаимодейства с екрана на слейта както молив с хартия. Можете да използвате химикалката, за да напишете ръкописни бележки, коментари по документи, да украсявате снимки или просто, за да си драскате.

• с клавиатурата със стандартни размери и разпознаващия жестове тъчпад, позволява интуитивното създаване на съдържание.

„HP развива чувствителната на допир технология вече в четвърто поколение таблети и тя променя начина, по който потребителите взаимодействат с мобилните си компютри. Това е най-усъвършенстваната и гъвкава машина до днес, която продължава да изгражда нашето наследство от иновации при чувствителната на допир технология”, обяснява Шарл Снайман, Вицепрезидент и Главен директор „Персонални системи” (PSG) в HP за региона на ЕМЕА.

Забавление в движение

HP TouchSmart tm2 надгражда капацитивната технологията от популярния преносим компютър TouchSmart tx2. Сама по себе си тя осигурява точност при докосване с пръсти и дава възможност на потребителите да се наслаждават на специалните приложения HP TouchSmart. Освен всичко това HP TouchSmart tm2 се предлага с приложения за игри, музика, филми и снимки. Потребителите могат да организират по-добре всекидневието си с помощта на чуствителнителните на допир органайзер и електронна поща.

Екранът с големина от 30,7 см. (12.1”) позволява мобилност и едновременно с това е достатъчно голям, за да осигури пълно ноутбук-изживяване. Енергоефективният процесор на Intel отговаря на нуждите от работоспособност и бюджет, но въпреки това позволява на HP TouchSmart tm2 да издържи цял ден с до 8 часа живот на батерията.

Цена и наличност

HP TouchSmart tm2 ще се предлага от месец февруари 2010 г. на препоръчителна цена от 2099 лв. с ДДС.

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.

За Контакти:

Мартин Маев, AMI Communications за HP, t: 02/ 989 51 15, m: 0885 769 556, @: martin.maev(at)amic.bg

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=276003&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1924