EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
28 Януари 10, 15:36 / Автор: EventsTeam
ПроКредит Банк откри новата сграда на Централното си управление в София
Церемонията по официалното откриване се проведе във вечерните часове на 27 януари 2010 г.
На 27 януари 2010 г. на официална церемония бе открита новата сграда на централното управление на ПроКредит Банк на адрес София, бул. Тодор Александров 26. Над 300 гости - официални лица, клиенти и партньори на институцията, уважиха събитието. За откриването специално бяха дошли и членовете на Надзорния съвет на банката Клаус-Петер Цайтингер, Кристоф Фрайтаг, Борислав Костадинов и Валентин Михов.

Кулминацията на вечерта бе откриването на символа на сградата – статуя на бременските музиканти, изразяваща философията на ПроКредит – различни по между си хора, обединени от обща цел - да подкрепят малкия и среден бизнес.

Централата на банката се намира на изключително комуникативно място в центъра на столицата. Новата сграда на ПроКредит Банк разполага с 3 сутерена, партер и 11 надземни етажа, всички заедно на площ от над 8500 кв. м. В новопостроената централа е заложено на прозрачността и максималното проникване на естествена светлина чрез изграждането на вътрешен атриум, преминаващ през 7 от етажите на сградата, и стъклени прегради за разделение на различните помещения. В сградата е внедрена система, която осъществява мониторинг, управление и контрол на климатичните, вентилационните и отоплителните инсталации, осветлението, системите за достъп и пожароизвестяване. Това осигурява по-висока ефективност в използването на енергийните ресурси. Сградата е изцяло достъпна за хора с увреждания.

На партерния етаж се помещава нов банков клон, с който институцията вече разполага с 18 клона в столичния град.

С инвестицията в една такава модерна сграда ПроКредит Банк (България) доказва, че има дългосрочни планове за присъствие на българския финансов пазар.

ПроКредит Банк (България) е част от международна група от 22 целево-ориентирани финансови институции, чиято дейност е насочена към развиващите се страни и икономиките в преход в три региона на света: Източна Европа, Латинска Америка и Африка. ПроКредит Банк (България) е основана през октомври 2001 г. и предлага банкови продукти и услуги на малки и средни предприятия, големи компании и физически лица. За разлика от останалите банки, ПроКредит Банк не развива приоритетно потребителски кредити. Вместо това, ние се концентрираме върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред нашите клиенти.

Източник: 
ПроКредит Банк (България) АД

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1156