EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

Вземи в gLOG
27 Януари 10, 13:47 / Автор: EventsTeam
Спиди Нет пусна промо пакети „Телевизия + Интернет“
Предложението на компанията идва в момент, когато IP телевизията става все по-популярна и се очаква сериозен ръст на този сегмент у нас.
Tелекомуникационият оператор Спиди Нет (http://www.speedy-net.bg/) обяви промоционални пакети „Телевизия + Интернет“ за своите настоящи клиенти, както и за нови абонати. Предложението на компанията идва в момент, когато IP телевизията става все по-популярна и се очаква сериозен ръст на този сегмент у нас.

„Миграцията на телевизията към IP среда вече преминава в етап на зрялост, основните технологични и пазарни проблеми са решени и аз очаквам през тази година да наблюдаваме сериозен ръст на този тип услуги както у нас, така и по целия свят. Хубавото е, че пазарът на интерактивна цифрова телевизия в България се развива ако не със същите, то поне със сходни темпове като тези в останалия свят и от това ще спечелят най-вече потребителите. С новия промоционален пакет Спиди Нет иска да популяризира по-широко IP телевизията и същевременно да даде възможност на своите клиенти да се убедят в качеството на услугата“ - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.

За нови потребители телекомът предлага два ценови варианта. При избор на „Пакет Старт“, срещу 25 лева на месец, потребителите получават възможността да гледат 25 телевизионни програми, както и да използват оптичен Интернет. Стандартните цени на двете услуги са съответно 19 лв. и 25 лв. месечно, но при сключването на едногодишен договор, се спестяват 9 лв. всеки месец. На потребителите, които искат да имат повече ТВ канали, Спиди Нет предлага промо „Пакет Стандартен“ на месечна цена от 30 лв. Той включва 89 телевизионни програми, в комбинация с оптичен Интернет. Настоящите абонати на компанията пък могат да закупят „Пакет Стандартен“ на стойност 39 лв. на месец, който също включва 89 ТВ програми и оптичен интернет. При нарастване броя на програмите, всички абонати автоматично ще получават достъп и до новите канали. Очаква се още до края на месеца те да станат 100, а през следващия месец броят им ще продължи да расте. Повече информация за промоционалните предложения на Спиди Нет е достъпна на интернет адрес: http://speedy-net.bg/index.php/pages/packages.

Повече за Спиди Нет

Спиди Нет е водещ оператор, предоставящ телекомуникации, услуги по сигурността и денонощно обслужване на граждани и фирми на територията на София. Компанията работи както с корпоративни клиенти, така и с крайни потребители. Спиди Нет е създаден през 2004 г., като частна компания със 100% българско участие и за кратко време се налага като един от най-бързо развиващите се Интернет доставчици в столицата. В момента Спиди Нет разполага с пълно оптично покритие на територията на София, както и с най-новото поколение оборудване на Cisco Systems, за анализ на съдържанието на трафика – Service Control Engine. Това позволява на компанията да предложи широка гама от висококачествени телекомуникационни услуги и услуги по сигурността, съобразени с конкретните изисквания на клиентите си. Повече информация за предлаганите от Спиди Нет услуги е достъпна на адрес: http://speedy-net.bg/

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=273592&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.4278