EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
19 Януари 10, 23:11 / Автор: EventsTeam
Нова изложба събира фенове на мотоциклетизма
Ново изложение добавя в програмата си за 2010 година Международен панаир Пловдив. „Феър мото шоу“ ще събере от 19 до 21 март производители и вносители на мотоциклети, фенове на мотоспорта, които ще могат да видят най-новите модели и да се насладят на майсторското шоу на гостуващите звезди в атрактивната демонстрационна програма.
Подобно изложение се провежда за първи път в България. То ще демонстрира новите машини, екипировка, аксесоари, резервни части, поддръжка и услуги, а също - набиращият популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети). Участниците ще покажат мотоциклети, скутери, АТВ, бъги, резервни части, аксесоари и консумативи за мотоциклети, тунинг на мотоциклети, оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи за мотоциклети, ремаркета за транспортиране на машините.

Проявите на Международен панаир Пловдив за тази година ще стартират с Международната селскостопанска изложба „Агра“, която по традиция ще събере фирми от целия свят от 23 до 27 февруари. Следва Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“ (14-17 март) с Националните дегустации, които класират най-добрите вина и спиртни напитки.

Набиращото сила изложение „Природа, Лов, Риболов“, което бе сред най-успешните през миналата година, отново ще стане форум на българската природа и екотуризъм в дните между 24 и 28 март. По същото време ще се проведе и изложбата за цветя, декоративна растителност и градинско оборудване „Цветна пролет“, а нейният аналог „Цветна есен“ е предвиден за 27-31 октомври. Сред проявите, посветени на природата са Панаирът на домашните любимци „Зоо ревю“ (29-31 октомври) и Международните киноложки изложби (27-28 март и 30-31 октомври).

Между 25 и 27 март са дните на специализираното изложение за облекло, текстил, обувки, кожени изделия и аксесоари „BGate Пролет“, което влезе в програмата на панаира миналата година. Също на 25 март стартира Италианският фестивал на красотата и прическата, който ще продължи до 28-и. Неговото есенно издание ще в дните от 28 до 31 октомври.

Международният панаир на образованието – точен компас в света на средните и висшите училища у нас и в чужбина, е от 26 до 28 март. А ученици от цялата страна и съседни държави ще демонстрират своите мениджърски умения в Панаира на тренировъчните фирми „ТФ-Фест“ на 16 и 17 април.

Международният пролетен панаир отново ще покаже най-доброто от индустрията за човека. От 11 до 16 май деветте изложби, които се провеждат в рамките на Пролетния панаир, ще съберат компании и специалисти на тяхната традиционна бизнес среща. Яхти, лодки, екпировка за спорт и свободно време, парфюмерия и козметика, хранителни продукти, оборудване за хотели, ресторанти, кафенета и търговски обекти, мебели, строителни материали, а също – машини и технологии за тяхното производство, са във фокуса на изложението. Част от него са Зоната за бизнес консултации „Бизнес консултинг“, Изложбата на общините и Салонът на изкуствата „Импресия“.

През 2010-а е ред на деветото издание на Международната изложба за отбранителна техника „Хемус“, която се провежда през година.
Най-мащабната проява – Международният технически панаир, който е най-големият форум за инвестиционни стоки в Югоизточна Европа, ще бъде от 27 септември до 2 октомври. Той ще покаже новости от строителството, електротехниката, електрониката, енергетиката, транспорта и автосервизното оборудване, информационните технологии, химията, машиностроенето, управлението на водите. Няма да липсва и неговата най-атрактивна част – Автомобилен салон Пловдив.

Между 20 и 23 октомври е времето на здравето и красотата, на които са посветени Международната изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология „Медикус, Денто, Галения“ със съпътстващия Международен конгрес по възстановителна дентална медицина и специализираната изложба „СПА и Уелнес туризъм“. Както винаги, програмата на Международен панаир Пловдив ще завърши с Коледен базар през декември.

Източник:
www.fair.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1567