EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Техника

Вземи в gLOG
19 Януари 10, 13:56 / Автор: EventsTeam
HP представи новия компактен и лек преносим компютър HP Mini 210
Той ще се предлага в червен цвят и съчетава мобилност, бърз и лесен достъп до Интернет, електронна поща, музика, видео и снимки на практика от всякъде.
Специален софтуер улеснява връзката с Интернет, работата и забавлението

HP Mini 210 се отличава с яркия си и дързък червен цвят. Корпусът на модела е украсен с релефни геометрични форми, които са защитени от надраскване, благодарение на специалната технология на нанасяне HP Imprint Finish. Елегантните черти и размери - 2.5 см дебелина и тегло 1.1 кг, допринасят за цялостното излъчване и стил на HP Mini.

В допълнение на външния си вид HP Mini 210 предлага широк цветен регистър с висока разделителна способност (HD) на 25.7 см. широкоекранен дисплей. Високата разделителна способност дава възможност на потребителите да се наслаждава на изумително качество на изображението и звука.

“HP Mini 210 е истинско постижение както от гледна точка на стил, така и на възможности. Забавни цветове, тънък дизайн, дисплей без рамка, мултитъч тъчпад, гумена клавиатура и вграден софтуер на НР Mini 210 дават възможност на потребителите да изразяват своя индивидуален стил, без да правят компромиси с производителността. На работа, в къщи или в движение HP Mini 210 ще позволи на потребителите да останат свързани с мрежата и своите приятели, да се забавляват, информират и работят ефективно”, коментира Виржиния Недева, Маркетинг мениджър „Персонални системи” (PSG) в НР.

HP Mini 210 идва със специален софтуер позволяващ на потребителите връзка с техните приятели, достъп до музика, видео, снимки, документи и Интернет без значение дали са вкъщи или в движение.

- HP QuickWeb включва моментално HP Mini 210. Само с отварянето на компютъра потребителите имат моментален достъп до чат, Интернет, Skype, уеб поща и снимки. Windows може да бъде стартиран само с едно натискане на бутона. Това позволя бързото довършване на започнатите документи или други синхронизирани файлове чрез клавиатурата, чийто размер е 93% от този на стандартните клавиатури.

- HP QuickSync позволява автоматичната синхронизация, миграция, достъп и публикуване на съдържание между основния персонален компютър и HP Mini 210. Съдържанието може да се създава и изпраща в движение и безжично да се синхронизира на основния компютър в къщи.

- HP QuickConnect прави всички файлове достъпни от облака и подсигурява тяхното съхранение с автоматичен back-up и синхронизация.

- HP QuickStream използва Интернет, за да предава съдържание от основното PC до HP Mini 210, без да има нужда да се копират файловете отново.

- HP CloudDrive, позволява виртуалното съхраняване на до 100 гигабайта информация.

Потребителите могат да общуват с приятелите си чрез електронна поща, чат, Skype уеб конференции от всяка точка, благодарение на WLAN, уеб камера, микрофон и допълнителната възможност за 3G връзка.

HP Mini 210 се предлага на българския пазар на препоръчителна цена от 699 лв. с ДДС.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=271599&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0846