EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
19 Януари 10, 10:32 / Автор: EventsTeam
Бургазлията Семир Абумелих бе избран за „Най-успешен българин” за 2009 година на церемония във Виена
Семир Абумелих е първият български представител, който е отличен заради постиженията си в областта на българското здравеопазване.
Домакините от „BALLKOMITEE SOFIA BALL – VIENNA 2010” избраха за център на проявата двореца PALAIS NIEDEROSSERREICH, където е живял композиторът Лудвиг Ван Бетовен.

Неговото послание „Сбогом и се обичайте” беше избрано за мото на бала.

Семир Абумелих е първият български представител, който е отличен заради постиженията си в областта на българското здравеопазване.
Според организаторите на проявата бургазлията е бил толкова високо оценен заради провеждането на кампанията за отмяна на скандалната наредба №18, която блокираше години наред модернизирането на съществуващи и откриването на нови болнични заведения в страната, както и и заради инвестицията му в МБАЛ „Дева Мария” Бургас.

Кавалерът на престижното отличие не успя да присъства на церемонията и изпрати свой представител заради натоварения си график. Върху лицевата част на почетния знак е изобразен прабългарски конник, който е „реплика” от украсата на златна каничка от съкровището на Над Сент Миклош от VIII – IX век.

Почетният знак е изработен по графичен проект на Националния исторически музей, а копие на отличието се съхранява в трезорите на музея като свидетелство за високата стойност на наградата.

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=271562&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1292