EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / PR, маркетинг и реклама

Вземи в gLOG
16 Януари 10, 15:01 / Автор: EventsTeam
Илияна Захариева от Пощенска банка и Стоян Стоянов от AMI Communications са новите членове на УС на БДВО
На 14 януари Управителният съвет на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) организира регулярното годишно Общо събрание на своите членове. Мила Миленова, PR мениджър на „Тандем”, е новият член на Комисията по етика на БДВО.
На 14 януари Управителният съвет на Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) организира регулярното годишно Общо събрание на своите членове. Събитието се проведе в конферентната зала на Нацинален пресклуб „София Прес”. На събранието присъстваха Управителният съвет (Милена Атанасова, Мануела Дюлгерова, Асен Асенов, Ралица Жикова, Нина Мирчева, Нели Бенова), Комисията по етика на БДВО (Александър Христов, Стоян Стоянов и Елица Наумова) и членовете на дружеството – изявени PR специалисти в България.

На Общото събрание бе представен отчет за реализираните проекти през 2009 година, приет от членовете единодушно и бе гласувана програмата за дейността на дружеството през 2010-та – отново с пълно мнозинство. Членовете на БДВО преизбраха Милена Атанасова за председател и през новата година. Бе допълнен и състава на УС – на мястото на Калина Петрова бе избрана Илияна Захариева – мениджър „Корпоративни комуникации”, а на мястото на Нина Мирчева – Стоян Стоянов – старши мениджър „Организация на събития” в AMI Communications от КЕ към БДВО. Респективно в Комисията по етика, на мястото на Стоян Стоянов влезе Мила Миленова – PR мениджър на „Тандем”.

На събранието бяха анонсирани още стартът на електронно информационно издание на БДВО; предстоящата промяна в корпоративната идентичност на Дружеството с евентуален конкурс за лого, както и проект за нов сайт със специализирана затворена секция единствено за членове на БДВО.

Тази година традиционният конкурс на БДВО за постижения в областта на PR "PR Приз" празнува 10 години от създаването си, така че 2010-та се очертава специална за дружеството!

Източник:
БДВО

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1184