EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
16 Януари 10, 18:03 / Автор: EventsTeam
Пламен Юруков представи нова марка ядки на пазара
На грандиозен купон Преслава посвети песента за силните мъже на Юруков, с което пожела и на добър час на „Венианина”
Вчера (15.01.2010 г.) в София с грандиозен купон „Венианина” ЕООД стартира кампанията за ядки „Вени”.

„Вени” – това са ядките за истински купон” – с тези думи Пламен Юруков, собственик и управител на „Венианина”, откри събитието. Юруков сподели, че той и екипът му са показали, че могат успешно да реализират проекти по програми на Европейския съюз. Управителят на „Венианина” увери своите гости, че най-модерната технология, с която разполагат, позволява на пазара да се предлагат ядки с високо качество, подходящи за всеки вкус. Пламен Юруков подчерта, че без технологии, маркетинг и комуникации развитието на една фирма не може да бъде успешно. Той акцентира върху факта, че екипът на „Венианина” притежава модерно европейско отношение към това, което прави и към онези, за които го прави.

Гостите на партито, сред които - войлейболната легенда Пламен Константинов, кметът на гр. Божурище Аспарух Аспарухов, Петко Петков от „Трамвай № 5”, известни бизнесмени и журналисти, се насладиха на разнообразните вкусове ядки с марка „Вени”. Окъпани във фонтан от шоколад ядки, успяха да изкушат всички на събитието и да създадат добро настроение!

Истинско забавление и горещи емоции предизвикаха и песните на фолкпевицата Преслава. Дансингът се взриви още първите секунди след появата й! Тя посвети песента „Силните мъже” на Пламен Юруков и пожела на добър час на „Венианина”.

За контакти: cnrcomm@gmail.com

Източник: CNR Communications

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.102