EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

Вземи в gLOG
12 Януари 10, 11:30 / Автор: EventsTeam
HP спечели две награди от последния доклад за офис печатни устройства на Buyers Laboratory Inc.
HP спечели две от престижните награди „Pick” на независимата лаборатория за оценяване на офис техника за печат и изображения Buyers Laboratory Inc. (BLI). Наградени са цветния лазерен принтер HP LaserJet CP4525 и монохромният лазерен принтер HP LaserJet P3015. Продуктите, налични в България от месец октомври, са били подложени на изчерпателни тестове от BLI. Компанията е оценявала ключови характеристики като надеждност, качество на разпечатките, продуктивност и работа с устройствата.
HP спечели две от престижните награди „Pick” на независимата лаборатория за оценяване на офис техника за печат и изображения Buyers Laboratory Inc. (BLI). Наградени са цветния лазерен принтер HP LaserJet CP4525 и монохромният лазерен принтер HP LaserJet P3015. Продуктите, налични в България от месец октомври, са били подложени на изчерпателни тестове от BLI. Компанията е оценявала ключови характеристики като надеждност, качество на разпечатките, продуктивност и работа с устройствата.

HP – първи избор за средните по големина работни екипи
Цветното многофункционално устройство HP LaserJet CP4525 е безспорен победител в категорията на цветни лазерни принтери, предназначени за употреба от средни работни екипи.

„Не е достатъчно само да кажем, че цветният LaserJet CP4525 е лесен за употреба. Предният панел на устройството предлага пълен достъп до консумативите, а ако потребителят случайно обърка местата на тонер касетите, той ще бъде предупреден за това от контролния панел, което прави рутинната поддръжка наистина елементарна”, коментира Джо Елерман, Техник по тестовете в BLI.

Останалите характеристики, отличени от BLI, са еко опаковката Clearview, отличното качество на цветни разпечатки и възможността за управление на цветовете. По-добрият контрол на цветовете позволява на системните администратори да контролират разходите си, като ограничават и подбират употребата на цвят спрямо конкретните изисквания.

„HP се гордее с наградата на Buyers Laboratory – „Отличен цветен принтер за средни работни екипи”. Тя засвидетелства иновациите и стойността на нашите цветни лазерни принтери, предназначени за големи предприятия. Наградата показва нашата отдаденост да предложим надеждни и високо производителни МФУ на организациите. Ние ще продължим да подобряваме стандарта на качество и да предлагаме най-пълното портфолио от решения за печат”, коментира Луис Касадо, Управляващ директор, „Лазерни продукти и решения за предприятия” (LES), Решения за печат в НР.

HP спечели наградата „Pick” в категорията за принтер, предназначени за малки работни екипи
Отлично представилият се по време на тестовете HP LaserJet P3015 е избор на BLI в категорията принтер за малки работни екипи.

“LaserJet P3015 е лесен за употрeба лазерен принтер, предлагащ добра продуктивност, съчетана с печат на ясен и четлив текст”, каза Тони Мацери, Старши техник по тестовете в BLI.

„Пакетът включва капацитет на хартия и памет, които са над стандартните. Значителните приложения за управление и изскачащите съобщения от драйверите държат потребителите информирани за работата на устройството и възникналите грешки, без да има нужда от инсталирането на допълнителен софтуер”, добавя Мацери.

“Бизнесът трябва да се фокусира върху стратегията, а не да се тревожи за разходите и логистиката, свързани с печата. HP LaserJet P3015 позволява на компаниите да направят инвестиция не само в конкретно устройство, а в своята продуктивност като цяло”, заключи Касадо.

За Buyers Laboratory Inc.

От 1961 г. Buyers Lab е една от водещите независими лаборатории за оценяване на офис техника и организация, защитаваща интересите на бизнес потребителите. Наред с публикуването на най-обстойните и точни тестове на офис техника за печат и изображения, всеки от които изисква значителни усилия и време за тестване в лабораториите на BLI във Великобритания и САЩ, компанията е и основен източник на подробни бази данни със спецификации и цени на копирни машини, принтери, факсове и многофункционални устройства. Базите данни на компанията включват повече от 10 000 продукта и се ползват с репутацията на най-достоверния и изчерпателен ресурс в индустрията. Цялата информация е достъпна за онлайн абонатите на BL, чрез услугата за получаване на сравнителна информация – bliQ. Енциклопедичните ресурси включват бърз и лесен достъп и до First Look Reports, Field Test Reports, Lab Test Reports, Solutions Reports и статиите публикувани от BLI.

Освен оценяването на офис техника за абонатите си Buyers Lab предлага и консултации на купувачи и широка гама от конфиденциални частни тестове и оценяване на устройства за печат на документи, бета и предварителни тестове, издаване на сертификати, тестване на консумативи (като тонер, мастила и фото-проводници), софтуер, решения и оценяване на медии (включително нови и рециклирани хартии).

За повече информация за Buyers Lab, можете да посетите www.buyerslab.com или да пишете на info@buyerslab.com

За HP

HP създава нови възможности, позволяващи на технологията да има значително влияние върху хората, бизнеса, държавните органи и обществото. Най-голямата технологична компания в света НР предлага обширно портфолио в областта на печата, хардуера, софтуера, услугите и IT инфраструктура, което разрешава проблемите на потребителите. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) е достъпна на http://www.hp.com/.

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=270159&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.125