EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

Вземи в gLOG
08 Януари 10, 13:37 / Автор: EventsTeam
JAR Computers предлага от днес новите Intel процесори
От днес в магазините на веригата могат да бъдат закупени конфигурации с Intel Core i5, Intel Core i3 и Intel Pentium G6950.
Българската технологична верига JAR Computers (http://www.jarcomputers.com/) стана част от световната премиера на първите в света 32nm процесори – Intel® Core i5®, Intel® Core i3® и Intel® Pentium® G6950. От днес – 8 януари 2010 г. - клиентите на JAR Computers могат да закупят компютърни конфигурации с новите процесори, едновременно с потребителите по целия свят – от Япония, до САЩ. С това българската верига превръща в традиция включването на България в световните премиери на най-новите продукти на Intel, след като през миналия май компанията представи едновременно с останалите големи вериги процесора Intel® Pentium® Dual Core E6300.

Новите процесори на Intel® съчетават предимствата на Nehalem технологията и редица други иновации с изключително достъпна цена, която ги прави подходящи за масовите потребители. Те са част от политиката на Intel да направи новите технологии и специално платформата Nehalem достъпни за повече хора, във време, когато бюджетите са ограничени и всеки се стреми да получи по-добри предложения, на по-ниска цена.

Въпреки, че са на изгодни цени, процесорите Intel® Core i5®, Intel® Core i3® и Intel® Pentium® G6950, не правят компромиси с производителността и качеството на работа. Използвайки технологии, като Intel® Turbo Boost за интелигентно повишаване на производителността в случай на нужда, Intel® Hyper-Threading за подобряване едновременното изпълнение на много задачи, както и Intel® Smart Cache за динамично и ефикасно управление на кеша, новите процесори на практика предлагат на масовия потребител производителност, характерна за водещите бизнес компютри. Това са и първите процесори с интегрирана видео технология, предлагайки много по-реалистична графика от предишните модели на компанията. Вградената технология Intel® HD Graphics оптимизира работата с мултимедийно съдържание, напълно съвместима е с новата операционна система Microsoft Windows 7*, както и с редица популярни триизмерни приложения. Избирайки който и да е от новите модели, потребителите няма нужда да се притесняват дали ще могат да използват най-новите 3D игри, като Guitar Hero 3: Legends of Rock, Wall, Sacred 2, Spore и Warhammer Online, или виртуалния свят Second life*.

„Убеден съм, че основната причина Intel да е лидер на пазара на процесори днес се крие в умението на компанията да съчетава непрекъснатия иновационен процес с нуждите на потребителите и да подчинява своя огромен изследователски потенциал на стремежа за по-достъпни нови технологии. Представянето на най-новите процесори на Intel е само част от тази дългосрочна политика, която ежедневно променя живота ни и аз се радвам, че JAR Computers участва активно в тази промяна“ - сподели Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

В магазините на Jar Computers вече са достъпни три компютърни конфигурации, базирани на новите Intel процесори. Това са PC Easy G6950 (Dual Core Intel® Pentium® G6950 2.8GHz, 2GB DDR3 RAM, 500GB HDD, DVDRW, VGA (HDMI & DVI), SB5.1, LAN, клавиатура и мишка, 2 г. гаранция) на крайна клиентска цена от 649 лв.; PC Easy i3 540 (Dual Core Intel® Core™ i3 540 3.06GHz, 3GB DDR3 RAM, 750GB HDD, DVDRW, VGA (HDMI & DVI), SB5.1, LAN, клавиатура и мишка, 2 г. гаранция) на крайна клиентска цена от 869 лв. и PC Max i5 661 +подарък игра "Wolfenstein" (Dual Core Intel® Core™ i5 661, 3.33GHz, 4GB DDR3 RAM, 1000GB HDD, DVDRW, GeForce GT 240 1GB DDR3, SB5.1, безжична клавиатура и мишка, 2 г. гаранция) на крайна клиентска цена от 1299 лв. На адрес http://www.jarcomputers.com/intel всички потребители ще могат да разгледат конфигурациите, да се запознаят с новите процесори и след отговора на въпроса "Къде е видеото?" - да участват в томбола с награда дънна платка Intel, модел H55HC (предназначена за новите Clarkdale процесори). За повече подробности и участие в томболата, посетете сайта!

Източник: http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=269551&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1262