EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Прес съобщения

Вземи в gLOG
31 Декември 09, 13:19 / Автор: EventsTeam
Сдружение „Отворена Младеж” разработи специална превантивна игра, която измерва промилите алкохол в кръвта, съобразно данни, въведени от конкретния ползвател
Инициативата е част от кампаниите на сдружение „Отворена Младеж” за ограничаване на рисковото шофиране и се реализира като част от проект HEROES, финансиран от Европейската Комисия в рамките на Програмата за обществено здраве.
Всеки шофьор би искал предварително да знае какво би показал дрегера, ако се наложи да бъде тестван. Не за да не пием, а за да не шофираме с опасна концентрация на алкохол в кръвта, сдружение „Отворена Младеж”, използвайки белгийския опит, разработи специална превантивна игра, която измерва промилите алкохол в кръвта съобразно данни, въведени от конкретния ползвател. Играта може да се свали безплатно от интернет страницата за пътна безопасност на сдружението http://roadsafety.open-youth.org, да се инсталира на мобилен телефон и да се използва неограничено.

Инициативата е част от кампаниите на сдружение „Отворена Младеж” за ограничаване на рисковото шофиране и се реализира като част от проект HEROES, финансиран от Европейската Комисия в рамките на Програмата за обществено здраве. Сдружението не носи отговорност за евентуални щети, свързани с използването на превантивната игра.

Източник:
Савина Атанасова

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1603