EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини за събития

Вземи в gLOG
28 Декември 09, 00:01 / Автор: PRinBulgaria.com
Варненските вечери, посветени на световните културни столици, „които никога не спят”, продължават!
След успешното начало поставено от представянето на Париж – града на светлините, GLOBAL CITY EVENTS посвети второто събитие от поредицата „10 месеца – 10 красиви вечери” на неповторимия Ню Йорк.
На 18 декември гостите се насладиха на незабравима New York Jazz Night! 

Уиски "Чивас Регал", пури "Санта Дамяна" и "Филис", музика с Петър Салчев - вокал, Боби Валчев - пиано и Атанас Хаджиев – саксофон бяха част от новите изненади!

Домакин на събитието, според положената вече традиция, беше Бар Галерия в хотел Вентура. Луксозният варненски хотел заедно с организаторите на събитията Totally Events и PR agency Anettevents, продължават инициативата с обещанието всеки път за всяка отделна вечер да канят интересни гости. Във вечерта посветена на Ню Йорк, с импровизации и виртуозно пеене се включи солистът на пловдивския биг бенд Петър Салчев. Музикантът се радва на славата на един от най-забележителните импровизатори в българската джаз музика. Въпреки, че Петър Салчев е разпознаван най-вече с мелодичното звучене на дълбокия соул джаз, самият той не отрича нито един жанр в музиката. Последното му увлечение са импровизации върху класическа музика. Маестрото твори в различни стилове с едни от най-добрите български изпълнители, което предоставя възможност за неочаквани аранжименти върху познати парчета. Именно това нестандартното съчетание на текст и музика, както и отклоненията в различни стилове ни изпращат на парти, където не знаем какво да очакваме. Единственото сигурно нещо са хубавата музика, красивата атмосфера и добрата компания.

По време на вечерта посветена на Ню Йорк гостите се насладиха и на художествената фотография на Красимир Данчев и неговите фотоси от великолепния американски град, „който никога не спи”.

Както бе съобщено още при стартирането на поредица GLOBAL CITY EVENTS, организаторите подкрепят и избрана от тях кауза. Част от средствата ще бъдат предоставяни всеки месец на Логопедична градина Варна с цел облагородяване на обширните зелени пространства около детското заведение, за което вече е стартиран проект подкрепен и от Община Варна.

Събитията се организират с подкрепата на Alpha Bank.

Източник:
PRinBulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1184