EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Търговия

Вземи в gLOG
23 Декември 09, 15:37 / Автор: EventsTeam
BILLA откри шест нови супермаркета в един ден преди празниците
С 65 магазина BILLA е най-голямата верига супермаркети в страната.
През последната година BILLA следва два основни приоритета: разрастването си на национално ниво и на развиването на собствената си марка clever. Веригата стимулира икономиката в градовете, където присъства, като осигурява нови работни места и конкурентни цени за ежедневния семеен пазар. BILLA се нарежда сред едни от най-големите работодатели в България, като осигурява над 3 800 работни места в 30 града в страната.

Откритите в последните месеци магазини са от по-малък формат и на по-удобни за пазар локации, предимно в квартали или в центъра на съответния град. Собствената марка clever е с най-достъпна цена, която отговаря на продуктите, предлагани в навлизащите на пазара ни дискаунъри. 

В супермаркетите BILLA може да се направи добър пазар, независимо дали бюджетът на семейството е по-ограничен или по-голям. Клиентите на популярната верига са улеснени и в по-внимателното и дългосрочно планиране на покупките благодарение на комбинация от интелигентни промоции, които са запазена марка на BILLA . Особено важно е, че спрямо ситуацията в момента веригата се стреми да предложи най-изгодните предложения. 

‘В BILLA можете да намерите ценово релевантни продукти, които бихте намерили в един истински дискаунтер, но при нас ще намерите и много други неща, не само като разнообразие в продуктовата листа, но и като отношение, вид на магазина, качество, което се следи ежедневно.’, сподели Дияна Тодорова, Главен оперативен директор на веригата за България.

Дебюти

BILLA Смолян

Първата BILLA в Смолян се намира на бул. "България" 11. Разположена е 795 кв.м и разполага с 29 паркоместа и 32 служители.

BILLA Нова Загора

Първата BILLA в Нова Загора е на ул. Ангел Кънчев 68, а търговската й площ възлиза на 1005 кв.м. Разполага с 70 паркоместа и екип от 32-ма служители.
Още магазини

BILLA Стара Загора

4-тата BILLA за Стара Загора отвори врати на ул. "Цар Симеон Велики" №218. Търговската площ на супермаркета е 1026 кв. м. Магазинът разполага с 50 паркоместа и отваря 44 нови работни места.
BILLA Варна

Разположена върху 543 кв.м площ, 4-тата варненска BILLA се намира в ж.к. Левски на ул. Димитър Икономов №36. Екипът е от 27 служители.
BILLA Русе

5-ти супермаркет за Русе бе открит на ул. Солун №12. Търговската площ на магазина е 852 кв.м, а паркоместата - 10. С новата BILLA се откриват 30 нови работни места за русенци.
BILLA Плевен

Плевен също осъмна с още един супермаркет BILLA, трети за града. Намира се в ж.к.Сторгозия №84 на площ от 811 кв.м, с 51 паркоместа и 47 служители.

Източник:
http://press.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=266089&df=45&dflid=3

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1299